Împăcare neașteptată la Puterea Dragostei. Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius

 Lupescu Anca
.

Împăcare surpriză la Puterea Dragostei. Andreea Pirui și Marius s-au împăcat, iar gestul lor este cel care i-a dat de gol. Din păcate, fanii au primit cu tristețe vestea că cei doi s-au despărțit. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, mai ales că Marius a cerut-o în căsătorie pe Andreea chiar de ziua ei. S-au infectat apoi de COVID-19 și au petrecut izolarea împreună, însă nu le-a priit. Cei doi au ieșit din izolare despărțiți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, gesturile Andreei au dat de înțeles că cei doi s-ar fi împăcat. Fosta concurentăntă a postat o fotografie pe InstaStory, de acum în an, în care este alături de Marius.

andreea-pirui-si-marius-1andreea-pirui-si-marius-1

Cei doi se aflau în casa Puterea dragostei, în jurul bradului și erau îmbrăcați festiv. În plus, foștii concurenți se urmăresc în continuare pe Instagram.

Andreea Pirui și Marius s-au împăcat?

În timpul unui live transmis Manuela Oprișiu, Andreea Pirui putea fi auzită în timp ce vorbea cu un bărbat. Manuela Oprișiu a încercat să o apare pe prietena ei și a mărturisit că este iubitul ei în cameră.

„Aș vrea să vă arăt cine este aici, dar nu pot. Nu pot, așa-i? Te superi? Da, ăh? Poate se uită naiba careva', a spus Manuela în timpul transmisiunii live

Andreea Pirui a mărturisit că Marius nu i-a fost alături într-un moment foarte greu din viața ei, potrivit wowbiz.ro.

„Noi eram foarte bine când am venit aici, la WOWbiz, dar în timp nu ne-am mai înțeles, deși ne-am iubit, am ținut unul la celălalt, nu ne-am înțeles. Suntem diferiți, opinii diferite și… Toți partenerii au divergențe, dar noi nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost si eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica.

Citește și: Ce avem voie si ce nu avem voie să facem de Revelion. Restricțiile lui Arafat de Anul Nou

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere’. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…’

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19'! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă. Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare', a povestit Andreea Pirui la „Totul despre Puterea Dragostei. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton