Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei. Cum s-au îmbrăcat ca să meargă la supermarket

 Dumba Gabriela
.

Imagini rare cu Viorica Dăncilă și soțul ei, Cristinel. Mult mai discretă cu aparițiile sale, atât pe scena politicii, cât și pe rețelele sociale, de când nu mai este premier al României, Viorica Dăncilă are grijă de aspectul vestimentar, chiar și la cumpărături și este la fel de elegantă la supermarket ca și în Parlament.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Viorica Dăncilă, fostul premier al României în perioada în perioada 2018-2019, ocupă, în prezent, funcția de președinte al partidului NOI (Națiune Oameni Împreună), cariera sa politică fiind într-un oarecare con de umbră. Nu la fel de neobservată trece, însă, Viorica Dăncilă atunci când merge la cumpărături.

289668472_572427497576502_3190480802026905153_n289668472_572427497576502_3190480802026905153_n

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă să meargă la supermarket

Duminică, paparazzii Mediaflux au surprins-o pe Viorica Dăncilă într-un supermarket din București, împreună cu soțul său, amândoi fiind foarte eleganți. Îmbrăcată la patru ace, ea și soțul său, Cristinel, au dat o raită la cumpărături, într-un centru comercial. Cei doi au mers, duminică, să își aprovizioneze frigiderul și cămara.

Ceea ce a atras atenția este stilul vestimentar al Vioricău Dăncilă, mai puțin obișnuit pentru o astfel de activitate. Fostul membru PSD a purtat un palton de culoare maro, iar în picioare o pereche de pantofi stiletto, negri, cu toc înalt.

Citește și: Carmen Tănase își dorește să devină bunică și soacră mare: „Unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am. Ideea e să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Un turist american a rămas impresionat de generozitatea românilor. Ce l-a emoționat până la lacrimi: „Nu o să credeți ce s-a întâmplat..'

Citește și:Adrian Daminescu se retrage din viața publică, din cauza problemelor de sănătate: „Medicii i-au cerut acest sacrificiu'

Citește și:Gabriela Cristea, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, după 18 ani: „Copiii sunt cei care suferă'

Cine a îmbrăcat-o la patru ace pe Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost criticata înainte a ajunge prim-ministru pentru că se îmbraca strident, de multe ori neinspirat. Însă, când a ajuns la conducerea Guvernului, însuşi creatorul de modă Cătălin Botezatu a observat schimbarea şi faptul că Dăncila se îmbracă cu mai mult gust şi elegantă.

În spatele schimbării de imagine se afla o creatoare de modă din provincie, din Focşani, cunoscută la nivel naţional. Nausica Mircea a fost declarată în trecut „Cel mai bun designer pret-a-porter” şi a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale la festivalurile şi concursurile la care a participat.

Cele două doamne s-au cunoscut în 2017, la o gală și s-a legat atunci o prietenie, dar și o colaborare profesională care a continuat și după ce Viorica Dăncilă a ajuns premier.

„Am îndrăznit să propun uneia dintre doamne, care se vedea că este aplecată spre frumos şi elegantă, să îmi treacă pragul atelierului şi să mă lase să îi propun ţinute pentru mediul în care lucrează. Această doamnă avea să devină, la doar 3 luni de la acel eveniment, prim-ministru al ţării, iar eu, se pare că nu am dat greş prin ceea ce am creionat şi pus în practică.

Majoritatea criticilor de modă au apreciat ţinutele şi stilul doamnei premier. M-a creditat, iar eu am reuşit să dau frâu liber creativităţii şi am conturat ţinute clasice, discrete, decente şi elegante, am îndrăznit culori tari şi linii simple cu un dram de chic sau de ceva din personalitatea doamnei în fiecare ţinuta”, a povestit Nausica.

Între timp, Nausica Mircea muncește pentru ICR Istanbul și nu se știe dacă se mai ocupă de ținutele Vioricăi Dăncilă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton