Imagini rare cu Ileana Șipoteanu. Cum arăta artista în tinerețe: "Drăguță, simpatică, rockistă, ușor arogantă..."

 Oana Pantazi
.

Ileana Șipoteanu (54) și-a surprins recent fanii de pe contul de socializare cu un grupaj de fotografii din tinerețe, majoritatea alb-negru. Artista are, în instantaneele publicate, între 19 și 28 de ani, după cum mărturisește, iar fanii au fost impresionați de frumusețea și de prospețimea ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, Ileana Șipoteanu și-a surprins fanii din social media cu mai multe fotografii de colecție de pe vremea tinereții. Imaginile, cele mai multe dintre ele alb-negru, cum se făceau pe vremea aceea, i-au impresionat pe internauți, care au complimentat-o în număr mare pe artistă. Fotografiile au adunat peste 3.500 de like-uri de la admiratori.

asa-arata-artista-la-54-de-ani-682×1024-1asa-arata-artista-la-54-de-ani-682×1024-1

Cum arăta Ileana Șipoteanu în tinerețe

Carismatica artistă are acum 54 de ani și un look total diferit, însă trăsăturile de bază din fotografii sunt ușor de recunoscut – același zâmbet larg și ochi sclipitori, completați perfect de un păr lung și ondulat, ce-i dădea Ilenei Șipoteanu un aer în egală măsură romantic și rebel.

Citește și: Drama solistei Ileana Șipoteanu. Și-a pierdut vocea, la Revoluție! Din cauza șocului, a ajuns internată cu depresie

Citește și: Ce mai face și cum arată Ileana Șipoteanu, la 5 ani de la moartea lui Dumitru Lupu: „Sunt singură…”

Citește și: Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă. Cine l-a însoțit pe afacerist

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

'Mi-e dor de mine tânără. Drăguță, simpatică, rockistă, ușor arogantă, sensibilă, naivă, generoasă, iubitoare, uneori ignorantă și mereu romantică. Azi mai înțeleaptă, mai precaută, pretențioasă, ușor mai frumoasă și tot mai Romantică', a scris Ileana Șipoteanu pe Facebook în dreptul pozelor din tinerețe.

Fotografiile din tinerețe publicate pe contul de socializare au fost apreciate de fanii artistei, care s-au întrecut în complimente: „Frumoasă, suplă, zâmbitoare, distinsă și caldă”, „Sunteți superbă! Vă iubim!”, „N-ar fi rău să ramai asa, ca atunci! Chiar cred că ești încă!”, „Importantă e inima care ți-a rămas tot tânără și tot frumoasă. Dar nici fizic nu te-ai schimbat.Fără urmă de exagerare pot să-ți spun că astăzi ești și mai șarmantă decât ieri deoarece șarmul este rezultatul experienței de viață trăită frumos, glorios cu succese binemeritate alături de oameni cu o frumusețe interioară remarcabilă ca și a ta”, sunt doar câteva dintre cele aproape 500 de comentarii care au însoțit fotografiile artistei.

A rămas văduvă chiar de ziua ei!

Pe 22 iulie 2017, Ileana Șipoteanu a rămas văduvă… chiar de ziua ei. În vară se fac 5 ani de când nu-l mai are alături pe Dumitru Lupu, însă artista mărturisește că nu simte acut apăsarea singurătății. Ileana Șipoteanu și Dumitru Lupu s-au căsătorit în anul 1993. Cei doi au avut parte de o căsnicie extrem de frumoasă, însă o dramă imensă a lovit-o pe artistă, care de acum înainte nu-și va putea aniversa ziua de naștere fără să-și amintească de cel mai teribil moment din viața ei – moartea soțului, care s-a petrecut pe 22 iulie. Chiar în ziua în care ea împlinea 50 de ani. Deși au trecut aproape 5 ani de la tristul eveniment, artista a dezvăluit că nu simte apăsarea singurătății…

Chiar dacă este singură de aproape 5 ani, artista nu și-a refăcut viața. Fiind o femeie frumoasă și elegantă, recunoaște că primește diferite propuneri din partea bărbaților și chiar se amuză de situațiile în care este pusă. Cu toate acestea, Ileana Șipoteanu mărturisește că singurătatea nu i se pare atât de apăsătoare, chiar dacă fiica ei, studentă, locuiește acum în București. Artista nu se plictisește însă în casa ei de la malul mării.

„Sunt cu marea, deschid fereastra și văd marea. Simt alinare, mângâiere, e atât de frumos. Nu am nevoie de companie. Am destul de mulți prieteni, dar acum cu pandemia ne-am protejat, am fos precauți, ne-am văzut doar cu câte o persoană, două. Nici eu nu ies foarte des, mai merg la coafor, la școală’, a declarat Ileana Șipoteanu, exclusiv, pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton