Imagini noi cu vila de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu. Cum și-a amenajat dormitorul: "Sunt binecuvântată"

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu o lună, Claudia Pătrășcanu le arăta fanilor imagini cu vila de la malul mării în care se va muta împreună cu cei doi băieți ai ei și ai lui Gabi Bădălău. Între timp, construcția și amenajările au fost finalizate și Claudia Pătrășcanu s-a și mutat în noua ei casă din Agigea. Cântăreața a postat imagini noi cu vila ei de lux.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După separarea de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a părăsit vila în care aceasta a locuit împreună cu copiii pe care îi au împreună. Artista s-a mutat în casa mamei sale, la Agigea, și a locuit o bună perioadă acolo. Ulterior, cântăreața și-a cumpărat o vilă cu mai multe camere în județul Constanța, amenajată după gusturile ei.

13231323

Claudia Pătrășcanu a arătat noi imagini cu vila ei de la malul mării

Claudia Pătrășcanu și-a petrecut prima noapte în noua casă, astfel că a decis să împartă bucuria și cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

'Prima dimineață în casa nouă. Sunt binecuvântată.', a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram, după ce a împărtășit câteva imagini cu noua locuință.

Pe contul personal de Instagram, artista a publicat mai multe imagini din interiorul locuinței sale, susținând că cei doi copii ai ei sunt nerbdători să-și schimbe domiciliul.

„Copiii mei abia așteaptă mutarea…Mai sunt câteva detalii…un detaliu pe care îl observ eu acum…nu am flori în vază. În curând’, spunea Claudia luna trecută.

Vor locui împreună într-o vilă cu un etaj, pentru care a ales culori deschise și are și o curte superbă, cu multă iarbă, flori și un spațiu amenajat unde poate să se relaxeze liniștită și să-și bea cafeaua dimineața.

Citește și: Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură: „O mamă care îşi iubeşte copilul, nu-l va învăţa niciodată să îşi urască tatăl. Ei mi-au şters lacrimile şi…’

Citește și: Cum merge relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău după ce el a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu: ‘Am avut urcușuri și coborâșuri, dar este liniștea mea…’

Citește și: Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite’ și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…’

Gabi Bădălău i-a propus Claudiei Pătrășcanu să se mute la București

În urmă cu câteva luni, Gabi Bădălău i-a propus Claudiei Pătrășcanu să se mute în București, angajându-se să le plătească chiria și toate celelalte cheltuieli. Artista a refuzat categoric și a venit cu o contraofertă pentru milionar.

„Eu am altă ofertă pentru Gabi Bădălău, de ce nu vine el să se mute în Constanța, să fie el mai aproape de copii, că tot nu face nimic în București, nu are niciun job, lucrează alții pentru el și pentru firmele lui.

Să se mute că el este unul singur, iar noi suntem trei, copiii sunt foarte fericiți la Constanța, copiii au un viitor în față, au un univers pe care l-am creat. Nu e vina mea și a copiilor că așa s-a întâmplat și că Gabi Bădălău ne-a dat afară din casă cândva.

Nici eu și nici copiii nu suntem obiecte, de ce el nu face pasul acesta să se mute el în Constanța, să fie mai aproape de copii’, a spunea Claudia Pătrășcanu.

Cu un an înainte ca ea să facă ultimele pregătiri pentru a se muta în casa nouă din Constanța, Gabi Bădălău s-a oferit să îi cumpere o locuință în București.

'El e obișnuit să tot cumpere așa, să cumpere oamenii. Gabi nu înțelege un lucru, că nici eu și nici copiii nu suntem obiecte, nu suntem de vânzare. Nu știu ce tranzacții vrea să facă Gabi, cred că din 2019 tot zice că le cumperă casă copiilor, nu s-a întâmplat niciodată lucrul acesta. Au fost doar vorbe și de ochii lumei și a presei', spunea Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton