Imagini inedite de la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

 Florentina Liutic
.

Donald Trump a fost învestit ca preşedinte al Americii in cadrul unei ceremonii la care celebritațile au absentat, devenind cel de-al 45-lea preşedinte din istoria celei mai puternice națiuni.

 

„De astăzi, America va fi pe primul loc', a spus Trump după ce a depus jurământul în primul discurs oficial ca preşedinte. El le-a mulţumit oamenilor din intreaga lume, dar şi cuplului Obama pentru ajutorul dat în perioada tranziţiei.

 

Familia lui Donald Trump i-a fost alături în aceste momente-cheie. După o întreagă discuţie legată de ţinuta primei doamne şi refuzul unor designeri celebri de a o îmbrăca, Melania şi-a făcut apariţia într-o creaţie bleu Ralph Lauren. Ivanka, fiica lui, a fost, la rândul său, extrem de elegantă într-o ţinută albă.

 

Hillary Clinton, contracandidata lui Trump la alegerile prezidenţiale, a fost si ea prezentă la ceremona de investire a noului preşedinte. Iata imagini inedite de la ceremonia de investire:

 

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton