Imagini din cabina concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum au fost surprinse fetele înainte de show

 Lixandru Livia
.

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities' a fost așteptată cu sufletul la gură de sute de mii de fani, care urmăresc fiecare ediție. Concurentele, celebrități intrate în competiția modei, și-au construit fan cluburi solide în social media, iar aparițiile fetelor în cadrul show-ului atrag permanent reacțiile fanilor.

Citește și: Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Crești pe trotuar, îl iei după tine…”

culise-Bravo-ai-stil-Celebrities-1culise-Bravo-ai-stil-Celebrities-1

În spatele rezultatului spectaculos, afișat în defilarile pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities', se află o echipa formată din zeci de profesioniști și ore de pregătiri în culise, înainte de momentul filmărilor propriu zise. Fetele au fost surprinse la machiaj, înainte de începerea show-ului.

Momentul zero' al pregătirilor debutează în zori, dis de dimineață, concurentele se prezintă una câte una în culise, în camerele special amenajate. Înaintea procesului de stilizare și transformare totală în cabina de make-up și hairstyling, fiecare dintre acestea își așează cu grijă arsenalul vestimentar' în dulapurile repartizate fiecărei concurente.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos

Întreaga încăpăre este inundată de luminile din cabina de machiaj, cele nouă concurente sunt pregătite de o  întreagă echipa de make-up artiști și hairstylisti, pentru că rezultatul final, când se vor prezența în față juraților, să fie impecabil.  

Forfota este cuvântul care descrie excelent momentele înainte de defilarea acestora pe podiumul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities'. Pentru make-up, hairstyling, accesorizare și pregătirea în cel mai mic detaliu a outfitului, cele nouă concurente petrec în cabina lor ore bune.

Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Are un trecut controversat în televiziune

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton