Imagine emoționantă cu soția și fiica lui Nosfe, după moartea artistului: "Promitem să îți ducem povestea mai departe"

 Raiciu Adriana
.

Imagine emoționantă cu soția și fiica lui Nosfe, după moartea artistului. Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani, în urma unui infarct miocardic. Cântărețul a lăsat în urmă o soție îndurerară și o fetiță superbă de aproape șapte anișori, Iris. La o zi de la înmormântare, Mădălina Crețan a postat o fotografie extrem de emoționantă pe rețelele sociale, dar a transmis și un mesaj sfâșietor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră. A făcut parte din trupa Șatra Benz, alături de Keed, Super ED și Killa Fonic. Cântăreț și compozitor, a colaborat cu mulți artiști din țara noastră, precum Ruby, Ale Blake, Mandinga, Jean Gavril, Alexandra Stan și Andrei Bănuță. Pe lângă cariera impresionantă, a trăit și o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina Crețan, cu care are o fetiță, pe Iris.

311421422_3444745402423312_1498446813512992022_n-807×1024-1311421422_3444745402423312_1498446813512992022_n-807×1024-1

Din nefericire, Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani, în urma unui infarct miocardic, lăsând în urmă o soție îndurerată și o fiica de doar 7 anișori. La o zi de la înmormântare, Tzigă, așa cum obșinuia să o alinte soțul ei, a postat o fotografie extrem de emoționantă pe rețelele sociale, dar și un mesaj dureros.

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară: „A murit pe aceeași dată…’

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nosfe, în ultimele zile, înainte să moară. Un prieten a povestit totul: „Este epuizare. Făcea de toate. Dormea câteva ore pe noapte’

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere’

Imagine emoționantă cu soția și fiica lui Nosfe, după moartea regretatului artist

Cuvintele sunt de prisos într-o astfel de situație, însă, Mădălina Crețan și-a găsit toată puterea și a transmis un mesaj extrem de emoționat pe rețelele sociale. Soția regretatului artist a postat o fotografie alături de Iris, fiica ei, dar și un mesaj sfâșietor.

Femeia îi promite fostului partener că îi va duce povestea mai departe și va avea grijă de tot.

Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine.

Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!„, a scris Mădălina Crețan, pe contul său de socializare.

Keed, mesaj emoționant după moartea lui Nosfe

Prieten și coleg de trupă, Keed a postat și el un ultim mesaj pentru Nosfe.

Toata lumea zice ca ai murit, eu stiu ca doar ai plecat din plan fizic si ca spiritul tau va dainui vesnic printre noi. Esti unul dintre cei care au facut schimbari care cu adevarat au contat si conteaza in randul tinerilor, atunci cand ai avut oportunitatea sa faci asta, si ai riscat tot. Te iubesc Unchiule, ne vedem in studio!„, a scris și Keed.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton