Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Cum se menține în formă: „Am grijă de corpul meu prin...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ilinca Vandici dezvăluie secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Ilinca Vandici arată senzațional. Vedeta postului Kanal D are o alimentație sănătoasă și, pe lângă acest lucru, ea face și sport. Totuși, prezentatoarea a declarat, într-un interviu pentru viva.ro, că aspectul fizic are legătură și cu interiorul nostru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Ilinca Vandici este o femeie frumoasă, care are grijă de ea. Pe lângă o alimentație sănătoasă pe care a adoptat-o, vedeta mai merge la sport și la masaj. Prezentatoarea este de părere, însă, că aspectul fizic are o legătură strânsă și cu interiorul nostru.

309419306_659121632237736_1614820105549399865_n309419306_659121632237736_1614820105549399865_n

Citește și: Cum se menține Ilinca Vandici în formă, deși nu ține dietă:„Ăsta este secretul. De mai bine de 10 ani…' / EXCLUSIV

Citește și: În ce își investește Ilinca Vandici banii:”Am o colecție uriașă”

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…'. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui…' / EXCLUSIV

Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani

Ilinca Vandici arată senzațional de bine la cei 36 de ani pe care îi are. Vedeta postului Kanal D susține într-un interviu pentru viva.ro că aspectul fizic are mult legătură cu interiorul nostru. Totuși, prezentatoarea are grijă de corpul ei cu o alimentație adecvată și sport. Consideră că 2022 a fost pentru ea un an în care a simțit că a evoluat și mai mult, din multe puncte de vedere. Ilinca este căsătorită de mai bine de 5 ani cu Andrei Neacșu. Au împreună un băiețel superb, pe Zian, în vârstă de 5 ani.

Ai o familie frumoasă și un copil minunt. Ce îți mai poți dori?

Fericire, în continuare, împlinire, lucruri frumoase pe care să le trăim împreună, amintiri pe care să ni le creem. Îmi doresc să-mi fie copilul sănătos, să crească frumos, să am în continuare răbdare, toleranță, înțelegere, pentru el. Să fiu pregătită cu răspunsurile potrivite pentru el, astfel încât, să pot să îl ajut să se dezvolte și să evolueze armonios. Și cam atât.

Ai vreun vis neîmplinit?

În general, visele rămân la vinel de subconștient. Îmi place să cred că am dorințe în favoarea cărora acționez, astfel încât ele să devină o realitate. Sincer, nu mi-am făcut planul pentru 2023, pentru că deja știu că urmează să se întâmple lucruri și atunci îmi place să le iau pe toate așa cum vin. Nu mai îmi place să mă aglomerez foarte mult. Asta înseamnă epuizare pentru mine. Și asta nu mă ajută cu nimic. Și atunci o să mă focusez pe cele care știu deja, că urmează să se întâmple.

Ce bijuterii poartă mereu Ilinca Vandici

Anul 2022 cum a fost pentru tine? Dacă ar fi să faci un bilanț, cum ar arăta el?

Revelator, bun, plin de satisfacții, cu multe reușite, cu, iată, niște dorințe ajunse la stadiul de proiecte. A fost un an pentru care sunt recunoscătoare. Pentru că, așa cum a fost el, cu bune și cu rele, a fost un an în care simt că am evoluat și mai mult, din multe puncte de vedere. Și atunci cred că acesta e scopul fiecăruia dintre noi.

Ești o femeie cochetă te îmbraci frumos, porți bijuterii. Care îți sunt cele mai dragi dintre ele?

Da, inelele pe care le-am primit de la soțul meu. Pe acestea le port aproape zilnic. Le mai dau jos de pe degete doar în momentul în care mai sunt evenimente sau shootinguri. Bineînțeles că port și altele, însă, da, acestea îmi sunt extrem de dragi, inelele pe care le-am primit din partea soțului meu. Unul, pentru că au venit cu o semnificație aparte și un mesaj, doi, pentru că erau piese care îmi plăceau.

Cum se menține în formă vedeta de la Kanal D

Arăți foarte bine. Ce faci? Cum te menții?

Treaba aceasta cu aspectul fizic, mult cred că are legătură cu interiorul nostru. Și atâta vreme cât eu lucrez cu mine, atâta vreme cât mă descopăr și încerc să mă cunosc din ce în ce mai mult, în fiecare zi, asta este imposibil să nu se vadă și pe exterior. Altfel, de corpul meu am grijă prin alimentație corespunzătoare, prin sport, masaj… Nimic din ceea ce se întâmplă nu mi se pare că este la voia întâmplării. Pentru fiecare lucru cred că trebuie să acordăm un pic de atenție și, evident, să facem ce considerăm de cuviință, pentru a ne îndeplini un anumit obiectiv.

Pleacă într-o vacanță în Mexic

Unde pleci de sărbători?

Anul acesta o să plecăm în Mexic. Am luat deja o vacanță în Mexic, pentru noi iubim soarele, toți trei. Ne place la plajă, ne place la mare și la ocean. Și atunci, anul acesta am decis să mergem în Mexic să ne relaxăm și să ne încărcăm bateriile, pentru tot ce urmeează în anul ce cine.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton