Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut Paștele împreună, în plin proces de divorț. Când au primul termen

 Mirea Roxana
.

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt în plin proces de divorț. Deja s-a stabilit primul termen, iar luna viitoare, cei doi se vor întâlni în sala de judecată. Decizia de a divorța îi aparținei Ioanei, care a sunat la 112 în luna ianuarie pentru a-l reclama pe Ilie Năstase, acuzându-l că a lovit-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Judecătorii au decis deja care va fi primul termen în legătură cu divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. Cei doi urmează să se întâlnească în sala de judecată pe data de 24 iunie.  Au trecut aproape două luni de când Ioana Siomion a depus actele de divorț.

Ioana Siomion a luat decizia să divorțeze de fostul tenismen după evenimentul din ianuarie 2021. Atunci, Ioana a sunat la 112 ca să-și reclame soțul, subliniind cât de norocoasă a fost că a scăpat teafără. Totul s-a întâmplat după ce femeia s-a întors de la munte, acolo unde și-a serbat ziua onomastică.

56980621_191035358539765_7994373948332572672_n56980621_191035358539765_7994373948332572672_n

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa', a povestit atunci Ioana Simion.

Ilie Năstase și Ioana Simion, în proces de divorț

De la evenimentul din ianuarie, Ioana Simion a vrut să-i mai acorde o șansă lui Ilie Năstase, însă lucrurile nu au evoluat pozitiv. Soția fostului tenismen a depus actele de divorț la judecătoria din Constanța.

Tot Ioana a povestit și despre ce îi revine după divorț. Ilie Năstase și Ioana Șimion au semnat un contract prenupțial prin care toate bunurile dobândite de ea sau puse pe numel ei în timpul căsniciei vor rămâne ale ei și după divorț, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ioana și Ilie Năstase divorțează, dar fac Paștele împreună:”Trebuie să iertăm în post”

Citește și: Ce s-a întâmplat în seara în care Ioana a fost bătută de Ilie Năstase:”Nu ştiam dacă mai ies vie”

Citește și: Culiță Sterp a plâns la Survivor, după ce și-a văzut iubita și familia:„Te așteptăm cu trofeul'

Citește și: Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani.„Am încercat totul…'

Ioana Simion și Ilie Năstase, împreună de Paște

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, Ioana Năstase a afirmat că își va petrece Pașteșe alături de Ilie Năstase, ceea ce s-a și întâmplat.

„Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el', a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton