Ilie Năstase, acuzat că și-a bătut soția! Ioana Simion a sunat la 112: "Sunt speriată. Îmi tremură picioarele"

 Dana Enache
.

Un conflict conjugal între Ilie Năstase și soția lui Ioana a degenerat vineri seara, iar marele campion se pare că a ajuns să-și bată soția. Ioana Simion a sunat la 112 ca să-și reclame soțul și susține că e norocoasă că a scăpat teafără. Totul s-a întâmplat vineri seara, în București, după ce femeia s-a întors de la munte, acolo unde și-a serbat ziua onomastică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Simion au o relație cu năbădăi, despărțindu-se și împăcându-se în repetate rânduri dar iată că tocmai acum, când totul părea că a intrat pe un făgaș normal, cei doi sunt protagoniștii unui episod terifiant. Ilie Năstase și-ar fi bătut soția, Ioana Simion fiind cea care a sunat la 112 pentru a cere intervenția Poliției. De altfel, femeia a și recunoscut incidentul și a povestit cele întâmplate.

ilie-ioana-nastase-ciprian-marina_1ilie-ioana-nastase-ciprian-marina_1

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare', a declarat Ioana Năstase pentru Prosport, după ce ar fi fost bătută de Ilie Năstase și a reclamat la 112.

Ioana Simion, despre faptul că Ilie Năstase ar fi bătut-o: „Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”

Aflată în stare de șoc, după ce a recunoscut incidentul, Ioana Simion a declarat că, momentan, se simte în nesiguranță în prejma soțului ei, susținând totodată că se teme ca episodul agresiunii să nu cumva să se repete. Mai mult, femeia a spus clar că nu-și dorește să rămână singură în preajma lui Ilie Năstase, în perioada următoare.

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…', a mai declarat Ioana Năstase, pentru sursa citată.

Citește și: Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr!Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

Citește și: O altă victimă a violenței domestice! Roxen a obținut ordin de protecție împotriva iubitului.De ce a sunat câștigătoarea Eurovision România la Poliție, în miez de noapte

Cum poate Ioana Simion să-l bage la închisoare pe Ilie Năstase

Curtea de Apel l-a condamnat Pe Ilie Năastase, în iulie 2019, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei. Dacă în următorii doi ani de la hotărâre fostul tenismen va comite vreo faptă penală, va trebui să execute şi această pedeapsă. Pedeapsa a survenit ca urmare a faptului că Ilie Năstase a încălcat legea în trafic de două ori, în decurs de doar șase ore.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton