Ilie Năstase nu se uită la bani! I-a dăruit soției, de ziua ei, un Bentley de 240.000 de euro! Cum arată bolidul de lux

 Oana Pantazi
.

Ca un adevărat gentleman, Ilie Năstase a ținut să-și arate prețuirea față de Ioana, soția lui, și prin intermediul unui cadou pentru care a scos din buzunar o sumă impresionată – nu mai puțin de 240.000 de euro!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase și Ioana Simion continuă să țină prima pagină a presei mondene, deși ce ar putea fi mai uimitor decât faptul că, recent, aflați în pragul divorțului, cei doi s-au căsătorit religios? Desigur, gestul recent al fostului mare tenismen nu poate lăsa pe nimeni indiferent și, cu atât mai puțin, pe proaspăta lui soție…

Mai am cinci mașini, dar nu se compară cu aceasta

Pentru că, pe 15 septembrie, Ioana Simion împlinește 45 de ani, soțul ei s-a gândit să îi facă, în avans, un cadou memorabil. Drept urmare, Ilie Năstase a băgat adânc mâna în buzunar și, știind că soția lui este pasionată de bolizii de lux, i-a cumpărat un Bentley Continental GT Sport, cu două uși,ma;in[ care valorează nu mai puțin de 240.000 de euro!

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a mărturisit pentru Click! Ioana Năstase.

Citește și: Ce salariu avea Mihaela Rădulescu, pe vremea când prezenta emisiunea „Duminica în familie'. Suma era exorbitantă

ilie-nastase-cadou-Bentleyilie-nastase-cadou-Bentley

De la divorț… direct la nuntă!

Anul aceste, în luna iunie, când relația dintre Ilie Năstase și Ioana Simion părea deja pe butuci și toată lumea aștepta divorțul, mai ales că soția tenismenului depusese deja actele, iată că marea supriză a fost nu doar că nu s-au mai despărțit, ci că cei doi au ajuns în fața altarului. Au făcut cununia religioasă, nași fiindu-le Ciprian Marica și Ioana Marcu.

Ioana Simion s-a schimbat cu 180 de grade. În urmă cu puțin timp spunea că nu se mai înțelege cu fostul tenismen, că certurile, reproșurile și jignirile au luat locul armoniei, iar acum pare în culmea fericirii. Cel puțin asta reiese din declarațiile sale: ‘Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni’, a declarat Ioana la Antena Stars.

În plus, imediat după nuntă, Ilie Năstase și-a exprimat speranța că familia lor s-ar putea mări, deși Ioana este deja bunică…

„Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, spunea tenismenul.

Citește și: Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc! Petrus are 11 ani acum și seamănă leit cu tatăl lui!

Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton