Ilie Năstase, adevărul despre cuceririle avute până acum: „Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea…” 

 Borcilă Andreea
.

Ilie Năstase, adevărul despre cuceririle avute până acum. Fostul mare tenismen a avut mai multe căsnicii de-a lungul timpului, însă unele voci spun că ar fi avut mult mai multe partenere până la vârsta de 75 de ani. Recent, fostul sportiv a lămurit dacă a avut sau nu, alături de el, mii de femei. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase a devenit primul tenismen numărul 1 mondial, după ce a fost introdus sistemul de clasament cu acumulare de puncte ATP. În plus, a fost jucătorul cu cele mai mari câștiguri din tenis și a învins în peste 100 de turnee internaţionale în circuitul profesionist. O legendă a tenisului profesionist, Ilie Năstase rămâne unul dintre puţinii sportivi care figurează în primii 10 tenismeni atât la simplu cât şi la dublu.  

Ioana-sotia-lui-Ilie-Nastase-declaratie-surprinzatoare-2Ioana-sotia-lui-Ilie-Nastase-declaratie-surprinzatoare-2

Ilie Năstase a locuit 40 de ani în Paris și alți 12 în New York, dar a ales să se întoarcă în România. În prezent, fostul mare sportiv este căsătorit cu Ioana Simion, însă între cei doi au existat, de cele mai multe ori, momente tensionate. Într-un podcast recent, Ilie Năstase a vorbit deschis despre viața sa personală. 

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit definitiv:”E dureros și groaznic ce am trăit”

Citește și: Câți bani primește Ilie Năstase din pensia de general.I-a cumparat soției o vacanță

Citește și: Will Smith a fost interzis la Oscaruri pentru 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Itu după eliminarea de la Survivor:”Am început să…”

Ilie Năstase, adevărul despre cuceririle avute până acum

Fostul numărul 1 mondial la tenis a povestit la podcastul Altceva cu Adrian Artene, proiect marca Gândul.ro, despre femeile din viața sa. Mai mult decât atât, Ilie Năstase a demontat mitul conform căruia ar fi trăit alături de mii de femei. 

„Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta! Treaba asta a început la o discuție cu o doamnă, care a scris cartea (n.r. despre viața lui Ilie Năstase), aceeași persoană care a scris cartea despre David Beckham.

Și ea voia să știe neapărat partea cealaltă, nu de turnee și ce-am câștigat și mă întreba de domnișoare … Și zic: Habar n-am! Ce să-i fi zis că le scriu…

Și, la un moment dat, după ce băusem și noi un păhărel mai mult, eram la mine acasă la Paris, la țară acolo, să scap de ea îi zic. Și așa s-a scris!', a explicat fostul tenismen la podcast. 

Ilie Năstase, despre procesul de divorț: „Habar nu am'

Fostul sportiv nu știe încă nimic despre procesul de divorț dintre el și soția lui, Ioana. Termenul s-a stabilit pe data de 15 aprilie, la Judecătoria din Constanța. Soțul frumoasei brunete este însă relaxat când vine vorba despre căsnicia lui. De când sunt împreună, între Ilie Năstase și Ioana, au existat mai multe despărțiri și împăcări. 

„Pe 15 aprilie avem un termen? Nici nu știam! A fost amânată cauza? Habar nu am, serios. Să mă întrebați pe 15 aprilie ce se întâmplă, nu știu acum nimic', a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.ro

Ședința trecută, din data de 18 martie, procesul de divorț s-a amânat pentru ca Ioana Năstase să depună, în original, cererea de renunțare la judecată, semnată în original. Termenul a fost însă stabilit pentru mijlocul lui aprilie. 

„Mă mai gândesc (dacă depune cererea de renunțare la judecată, n. red.) până la termen. Mai vedem dacă renunț la cererea de divorț', a transmis Ioana Năstase pentru sursa citată anterior. 

Ilie Năstase, acuzat de agresiune fizică 

Fostul tenismen a fost acuzat de Ioana, în ianuarie anul trecut, că ar fi agresat-o fizic, în apartementul de lux al soților, din cadrul unui complex situat în nordul Capitalei. Atunci, a fost chemat un echipaj de poliție pentru a constata cele petrecute, conform Spynews.ro.

Potrivit oamenilor legii, Ioana Năstase a refuzat să depună plângere pe numele soțului său și nici nu a dorit emiterea unui ordin de restricție împotrva acestuia, motivând că ar fi avut o dicuție mai aprinsă, care a degenerat, mai precizează sursa citată.

Câte căsnicii a avut Ilie Năstase 

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Dominique Grazia în 1972. Împreună, au avut o fetiță, Natalia, însă cei doi au divorțat zece ani mai târziu.

În 1984, fostul tenismen s-a căsătorit cu Alexandra King, au adoptat doi copii, iar după 14 ani au divorțat.

Ilie Năstase s-a căsătorit în 2004 cu Amalia, alături de care are două fetițe. Amândoi au divorțat în 2010. Fostul sportiv a format ulterior un cuplu cu Brigitte Sfăt.

După despărțirea scandaloasă de femeia de afaceri, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana în 2019, având o cununie civilă discretă.

Sursă foto: arhivă, captură

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton