Ilie Năstase a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan: ”Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere”

 Calin Maria Bianca
.

Ilie Năstase a fost, din nou, prins băut la volan! Probleme se țin lanț în ultima perioadă de fostul mare sportiv. Știm cu toții că în aceste momente nu o duce deloc bine pe plan amoros, după despărțirea de Ioana Năstase, însă belelele îi bat în continuare la ușă. Noaptea trecută, 'Nasty' a fost prins sub înfluența băuturilor alcoolice la volan, iar oamenii legii au intervenit imediat. Pedeapsa nu este deloc una ușoară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase traversează o perioadă grea de câteva săptămâni. După ce s-a aflat că relația cu Ioana Năstase nu mai merge așa cum trebuie și au ajuns la separare, o nouă informație îl plasează pe fostul sportiv pe primele pagini. De data aceasta nu este vorba despre domeniul amoros, ci de faptul că a condus, din nou, băut.

nastase-9nastase-9

Fostul lider mondial a devenit, din nou, subiect de discuție și a intrat în atenția tuturor după ce s-a urcat sub influneța băuturilor alcoolice la volanul bolidului de lux. Seara trecută, în jurul orei 00.00, Ilie Năstase a fost prins băut la volan chiar de către oamenii legii. Nu, nu a fost vorba de ghinion, ci de un apel telefonic la 112 venit din partea unui alt șofer.

Citește și: Ioana Simion a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase, după scandalul cu banii furați:„Ruptura este definitivă'

Citește și: Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase:”E un joc urât”

Citește și: Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital:„M-am împiedicat și…'

Citește și: Iancu Sterp i-a transmis un mesaj lui Culiță Sterp, după ce a provocat un accident în Cluj-Napoca:”Campionii nu mor niciodată”

Ilie Năstase a fost, din nou, prins băut la volan

Potrivit CANCAN.RO, în jurul orei 23:48 a fost apelat numărul unic de urgențe, 112, în urma căruia a fost făcută o reclamație cu privire la un șofer care dă semne că este băut și devine agresiv. Oamenii legii au intervenit imediat și au depistat persoana în cauză, care s-a dovedit a fi chiar Ilie Năstase. Din nefericire, în urma testării, polițiștii au descoperit că avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ilie Năstase, fără permis de conducere 90 de zile

Nefericitul incident a avut loc în Sectorul 1, din București. După rezultatul provenit pe baza testării, oamenii legii i-au stabilit pedeapsa fostului jucător de tenis. Potrivit polițiștilor care s-au ocupat de acest caz, Ilie Năstase are permisul suspendat timp de 90 de zile. Mai mult decât atât, s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.305 lei.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar, ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile', au transmis autoritățile.

Ce a făcut Ilie Năstase după ce a fost oprit de poliție și i s-a suspendat permisul de conducere

Vestea că nu o să mai aibă permis timp de 90 de zile nu i-a picat deloc bine lui Ilie Năstase. Cu toate astea, a avut o discuție decentă cu oamenii legii, însă ajuns acasă cu un taxi, fostul jucător de tenis a vrut neapărat să știe cine este cel care l-a reclamat. În încercarea de a afla, a apelat la 112. A ținut linia blocată, câteva minute bune, în speranța că o să afle cine se află în spatele apelului, dar în zadar.

„M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă', a spus Ilie Năstase, care apoi adăugat că va pleca din țară. „Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos', a afirmat Ilie Năstase pentru Libertatea, apoi a închis telefonul.

Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase

Ioana Năstase a făcut o serie de declarații neașteptate despre mariajul cu Ilie Năstase. Bruneta susține că din căsnicia cu fostul sportiv au dispărut respectul și comunicarea. Ba mai mult decât atât, a recunoscut că a stat atât de mult în relație pentru că el știa cum să o facă să se întoarcă de fiecare dată, iar aici nu este vorba de bani sau lucruri materiale.

'Împăcările au fost de altă natură. Că se simțea foarte rău, că i s-au spart… nu știu ce probleme avea pe la cap. Tind să cred că Ilie s-a folosit de aceste lucruri atunci când voiam să divorțăm.

Eu sunt genul de femeie care atunci când intră într-o căsnicie, face totul să rămână acolo. Fac tot ce-mi stă mie în puteri pentru a duce acea căsnicie frumos. Cu iubire, cu respect, cu tot ce se poate. Respectul, comunicare, pentru mine asta contează cel mai mult.

Când ele dispar, nu mai are sens. Și astea au dispărut demult, dar totuși eu am rămas în continuare, deoarece am considerat că el are nevoie de mine. El știa acest lucru, că sunt un om milos. L-am lăsat să facă ce vrea‘, a spus Ioana Năstase în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton