"Rămâneam de multe ori fără bani de pâine". Ileana Sterp și frații săi au avut o copilărie plină de greutăți și de neajunsuri

 Dumitrache Laura
.

Ileana Sterp și frații săi au devenit cunoscuți după ce fratele ei mai mare, Culiță Sterp a început să cânte muzică pentru petrecere. Cei patru frați au crescut într-o familie modestă și au muncit încă de mici copii. Ileana Sterp a vorbit recent despre copilăria sa, dar și despre neajunsurile cu care s-a confruntat ea și frații săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Familia Sterp a atras atenția publicului prin simplitatea, susținerea, dar și iubirea pe care o au. Frații Sterp, Ileana, Culiță, Iancu și Geta au devenit fiecare cunoscuți în felul lor, iar multi oameni au fost impresionati de curajul și devotamentul lor. Ileana Sterp a povestit câteva detalii neștiute despre familia sa.

ileana sterpileana sterp

Ileana Sterp a fost invitată în podcastul lui Mihai Ghiță, În oglindă', unde a vorbit despre familia ei. Sora lui Culiță Sterp a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni, iar acum viața ei s-a schimbat radical. Mai mult, Ileana Sterp continuă să aibă o relație specială cu frații săi.

Citește și: Ileana Sterp a născut un băiețel și i-a dezvăluit numele: „Dragostea mea…”. Prima imagine cu bebelușul

Citește și:„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge'. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

Citește și:Andreea Esca, imagine rară din tinerețe: „Leșini de râs”. Cum arăta prezentatoarea de știri la 22 de ani

Citește și:Shakira, toată un zâmbet alături de Tom Cruise, la un eveniment. Cum au fost surprinși: se speculează deja că ar forma un cuplu

Ileana Sterp: „Am crescut cu foarte multe neajunsuri”

Ileana Sterp a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Sora lui Culiță Sterp mai are o fetiță în vârstă de doi ani și are o familie frumoasă. Fratii Sterp au o legătura strânsă și se sprijină reciproc în orice situație. Invitată în podcastul În oglindă', Ileana Sterp a făcut dezvăluiri uimitoare despre familia ei. Cei patru frații au fost părăsiți de tatăl lor, iar mama Geta i-a crescut singură.

Am crescut cu foarte multe neajunsuri, foarte multe neajunsuri.Țin minte că mama pur și simplu se chinuia de la o zi la alta să ne întrețină. Rămâneam de multe ori fără bani de pâine. Ăsta e adevărul și țin minte că ei nu i-a plăcut niciodată să se împrumute sau să se știe că ea nu are chiar bani de pâine și ne trimitea pe noi la magazin să cumpărăm o pâine și nu aveam bani și ne punea să spunem că mama are doar niște bani mai mari și nu vrea să îi mai schimbe.Eu îmi aduc aminte cu foarte mare drag de toate lucrurile astea pentru că au contribuit la ceea ce suntem astăzi.', a spus aceasta în podcastul În oglindă' .

Ileana Sterp regretă plecarea tatălui său

Ileana Sterp este căsătorită cu Daniel Aloman, iar împreună au doi copii minunați. Acum, tânăra se declară o femeie împlinită și norocoasă, dar în copilărie, Ileana și frații ei au suferit foarte mult după ce tatăl lor a decis să o părăsească pe mama Geta. Ileana a dezvăluit că regretă foarte mult plecarea tatălui său, iar dacă ar putea să dea timpul înapoi și să schimbe ceva, ar încerca să împiedice acest lucru.

Tata e un om care nu-l scoți deloc dintr-ale lui. El are varianta lui, o altă variantă, și cred că e normal. Exact cum am spus înainte, faptul că noi toți am fost împotriva lui. Noi, ca și copii, adolescenți fiind, am mai făcut și gafe, prostii, chestii care pe el l-au supărat, poate.A fost un rebel, de tânăr, n-a vrut să facă nuntă. Da, stă cu o doamnă acum, dar nu sunt căsătoriți, din câte știu eu. El după ce a plecat ne spunea că își dorește foarte mult să mai aibă copii cu o altă femeie, dar nu, nu mai avem frati„, a mai spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp s-a botezat

Ileana Sterp și frații săi mergeau la biserica penticostală, dar cu cât a înaintat în vârstă, tânăra a decis să facă botezul ortodox. În acea perioadă, familia a fost suprinsă de decizia Ilenei și au avut o reacție neașteptată.

In timp eu am devenit foarte curioasă de tot ce se întâmplă acolo și mi-am dorit foarte mult să cunosc Biblia, să văd de ce, mereu întrebam, și ortodocșii îi mai întreb. Mergând cu vacile am început să studiez Biblia(…). Noi am început toți 4 să mergem la biserică și părinții nu aveau nimic împotriva noastră. Și mă gândeam eu că dacă voi avea de gând să fac botezul, nici așa nu o se să împotrivească.mama, la care nu așteptam sincer, a fost influențată de surori, neamuri, nu știu de ce lumea privește asta ca pe un lucru rău. Majoritatea ortodocșilor, când au auzit că eu vreau să fac botezul, întrebarea asta o primeam foarte des: ‘Ai înnebunit?’. Totuși, nu se întâmplă nimic. Familia nu mi-a fost alături. Singura, sora mea a participat la botez, și ea de departe, încât să nu văd.”, a mai spus sora lui Culita Sterp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton