Ileana Sterp, însărcinată cu al doilea copil, a cerut ajutorul medicilor: „Am folosit 3 tratamente, fără succes”

 Borcilă Andreea
.

Ileana Sterp, însărcinată cu al doilea copil, a cerut ajutorul medicilor. Sora cântărețului de muzică de petrecere, Culiță Sterp, se confruntă cu o problemă la unul dintre ochi, iar tratamentele pe care le-a încercat, trei la număr, nu au dat niciun randament. Iată ce a declarat pe rețelele sociale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Ileana Sterp se cofruntă cu o problemă la unul dintre ochi, în condițiile în care este și însărcinată cu al doilea copil. Ea a povestit pe rețelele sociale cum se simte, dar și ce a făcut, între timp, pentru a scăpa de ceea ce o supără.

ileana-sterp-8ileana-sterp-8

Din păcate, sora artistului a apelat la mai mulți medici, iar tratamentele pe care le-a încercat nu au dat roade. Iată ce le-a povestit fanilor!

Citește și: Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou:”Încă un nepot sau o nepoată”

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp.Este căsătorită și are o fetiță

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Doiniței Oancea. Ce spune actrița despre copii:„Cred foarte tare în Dumnezeu și cred că El…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație, după divorțul de Alexandru Ciucu:„Iau mereu partea bună a lucrurilor'

Ileana Sterp, însărcinată cu al doilea copil, a cerut ajutorul medicilor

De curând, Ileana Sterp a postat o fotografie pe Instagram, alături de un mesaj care i-a alertat pe fani. Ea le-a povestit urmăritorilor ei că se confruntă cu o problemă la unul dintre ochi și a cerut ajutorul a trei medici, însă fără să aibă vreun rezultat: „Pleoapa mea arată tot mai rău! Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament. Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes', a scris Ileana Sterp, pe InstaStory. Însărcinată cu al doilea copil, ea a mai explicat că fericirea fetiței sale, în vârstă de un an, îi dă o stare de bine: „Dar acești dințișori îmi dau o stare mai bună', a mai completat ea.

Ileana Sterp va deveni mamă pentru a doua oară. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de iubire cu afaceristul Daniel Aloman și mai au împreună o fetiță. Ea și soțul ei se pregătesc să devină din nou părinți. Sora lui Culiță Sterp a dat vestea cea mare pe rețelele sociale, postând alături de un mesaj emoționant.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt.”, a scris sora lui Culiță, pe contul personal de Instagram.

Ileana Sterp s-a mutat în casă nouă

Locuința are mai multe camere, o terasă și o curte interioară foarte spațioasă. În plus, vila are și o mansardă destul de mare. Atât ea, cât și afaceristul au muncit cot la cot pentru a-și vedea visul împlinit. Vila are două etaje, dar și o suprafață totală de 240 de metri pătrați.

„Vreau să vă arat o mică parte din noua noastră locuință. Suntem pe ultima sută de metri și se finalizează lucrările cu mobilierul și se fac ultimele retușuri.

Noi sperăm să fie gata de Crăciun. Mai sunt multe chestii de făcut, dar le vom termina într-un final. 

Am luat și bradul, sperăm să îl impodobim aici acasă. Ușile i-au cam dat bătăi de cap domnului care le-a făcut’, a spus ea, pe rețelele sociale, înainte să se mute în noua casă.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton