Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor: "Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim. Sper să nu mă criticați"

 Radulescu Ruxandra
.

Ileana Sterp, în lacrimi pe social-media. Ileana Sterp a făcut un anunț fanilor, pe social-media, în care le-a spus cum evoluează sarcina ei. Sora lui Culiță Sterp este gravidă în al doilea trimestru și, recent, a mers cu soțul ei, Dani, la un consult, pentru a-și vedea bebelușul. Ileana Sterp a declarat că nu vrea să afle sexul copilului, însă a fost cuprinsă de un val de emoție atunci când și-a văzut belelușul la ecograf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor. Sora lui Culiță Sterp a avut parte de un moment foarte emoționant. Ileana a mers, împreună cu soțul ei și cu mama Getuța, la un consult medical pentru a verifica care este starea celui de-al doilea copilaș, pe care îl poartă în pântece. Pentru Ileana Sterp a fost o experiență minunată să-și vadă cel de-al doilea bebeluș în burtică, în timp ce medicul îi explica care este starea fătului.

ileana-sterp-traverseaza-o-perioada-dificila-in-sarcina-1-crop-1662582463ileana-sterp-traverseaza-o-perioada-dificila-in-sarcina-1-crop-1662582463

Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor

Ileana Sterp are parte de întreaga susținere a familiei în această perioadă specială din viața ei, când este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Sora lui Culiță este în al treilea trimestru de sarcină și a mers la medic cu mama Getuța și cu tatăl copilului, Dani. Cuplul a trăit o experiență foate specială, când medicul le-a arătat cum arată micuțul, ce se va naște peste câteva luni. Ileana Sterp nu vrea să știe sexul copilului, ci preferă ca acest aspect să rămână surpriză. În cadrul consultului, medicul a asigurat-o pe Ileana Sterp că atât ea, cât și fătul sunt bine și nu este nevoie să vină la control mai des.

'Sunt fericită ca luni merg să-l văd pe bebe. Mi-am propus să merg la ecografii cât de rar posibil, având în vedere că la 12 săptămâni medicul m-a asigurat că e totul bine, nu văd rostul să merg mai des.

Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim, aș putea spune pe care până acum nu m-aș fi gândit să-l împărtășesc cu voi, dar sunt fericita. Sper să nu mă criticați prea tare pentru asta. Sper să vedeți că și mine lucrurile. Eu voi naște tot la Sebeș!„, le-a spus fanilor, Ileana Sterp.

Citește și: Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident:'Soția lui știa…'

Citește și: Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier: „Regretă mult și este marcat de această întâmplare'

Citește și: Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Cum s-a simțit Ileana Sterp în timpul sarcinii?

Ileana Sterp nu a avut o sarcină foarte dificilă, dar în primele trei luni a s-a confruntat cu stări de rău foarte accentuate. Ea a spus pe Instagram că, în acea perioadă s-a confruntat cu probleme specifice sarcinii, în fiecare zi, dar că ulterior s-a simțit mai bine. Sora lui Culiță a menționat că sarcina evoluează bine și că se întâmplă mai rar să treacă prin stări nefaste.

Vreo trei luni nu am avut nicio zi în care să zic: ‘Bă, azi mă simt bine!’. Dar ce bine că au mai trecut! Acum, din când în când mai am, așa, câte o zi mai proastă.

Că mai primesc întrebări aici, pe story: ‘Cum mai ești cu sarcina?’. Și zic, hai să vă împărtășesc chestia asta! Că a trecut ce a fost mai rău. De fapt, eu așa sper, să nu mai revină stările alea. Nu v-am mai spus nimic despre sarcina. Nu v-am mai spus nimic despre faptul că nu mă mai simt atât de rău, nu mai am stările alea de rău. Așa m-am simțit.„, le-a spus Ileana Sterp, fanilor de pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton