Ileana Stana Ionescu și soțul ei trăiesc o adevărată dramă: "Nici pe stradă nu mai ies, de frică"

 Dumitrache Laura
.

Îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu împlinește astăzi 86 de ani. Marea doamnă a scenei românești este căsătorită de 65 de ani cu actorul Andrei Ionescu, iar împreună au vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cei doi sunt în pericol să orbească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ileana Stana Ionescu s-a retras din teatru după 60 de ani de activitate. Îndrăgita actriță își petrecere timpul alături de soțul ei, Andrei Ionescu, în vârstă de 95 de ani. Cei doi formează unul dintre cel mia longeviv cuplu de actori din România. Recent au împlinit 65 de ani de căsnicie, dezvăluind care este secretul relației lor.

ILEANA STANA IONESCU si sotul eiILEANA STANA IONESCU si sotul ei

După pensionare, Ileana Stana Ionescu și soțul ei duc o viață liniștită în casa lor din nordul Capitalei. Cu toate acestea, cei doi se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave. Fostul mare actor al Teatrului Național e speriat din cauza unei afecțiuni care îi afectează vederea.

Citește și: Ce se întâmplă cu actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă:”Bătrâneţea nu oferă cele mai bune arme de apărare”

Citește și: Povestea de viață a actriței Ileana Stana Ionescu.La 82 de ani, locuiește într-o casă în care plouă

Citește și: De ce Prințul William și soția lui, Kate, nu se țin de mână, în public.Motivul e surprinzător

Citește și: Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la doar 5 ani

Ileana Stana Ionescu și soțul ei trăiesc o adevărată dramă

Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe scena teatrului românesc. Actrița a împlinit 86 de ani astăzi, 14 septembrie. Este căsătorită de mai bine de șase decenii cu actorul Andrei Ionescu, iar împreună au avut o viață frumoasă și liniștită.

Ieșiți la pensie, cei doi se bucură de viață în casa lor din nordul Capitalei. Actrița va fi sărbătorită de prieteni, iar peste două luni, fiul ei, stabilit în America, va veni în România, după trei ani. 'Mâine vin la noi câțiva prieteni, i-am pregătit Ilenei și un tort delicios. Am început să mai primim musafiri, căci a trecut pandemia. O mai sună actorii, de ziua ei, și cei din noua generație, de la Teatrul Național'. Ileana are însă mai emoții, căci, peste două luni, fiul ei, stabilit în America, îi va vizita, aducându-i mamei lui, firește, și un dar de suflet: 'De-abia așteptăm să-l îmbrățișăm, nu l-am mai văzut de trei ani, ne-a promis că vine în noiembrie în România', a declarat Andrei Ionescu pentru ego.ro.

Drama prin care trec Ileana Stana Ionescu și soțul ei

Soții Ionescu au ieșit la pensie și se bucură de o viață liniștită. Cu toate acestea, fostul mare actor e speriat din cauza unei afecțiuni care îl lasă fără vedere. Andrei Ionescu este îngrijorat, mărturisit că nu mai descifrează bine fețele oamenilor.

'Ileana este bine, stă acasă, ca la pensie. Din păcate, eu am probleme de sănătate, de-abia mai văd siluetele, nu prea descifrez bine amănuntele, iar fețele nu le recunosc, nu le văd bine. Le ghicesc doar după siluete și după voce. Încă mă mai descurc. Această afecțiune degenerativă, din cauza căreia se poate orbi total, o au și oamenii mai tineri. Iau un tratament care probabil încetinește evoluția, dar nu prea cred. Nu mai ies nici din curte, pe stradă, de frica”, a mai declarat actorul.

Ce pensii au soții Ionescu

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu nu se plâng de situația financiară. În ciuda problemelor de sănătate, cei doi au o situație financiară bună. Îndrăgita actriță primește o indemnizație de merit, pe lângă pensiile lunare.

'Ne descurcăm cu banii, nu aveam probleme. Ileana are și o indemnizație de merit. Actorii care au ieșit la pensie pe vremea noastră nu au pensii mici, au pensii bune, Ion Caramitru a făcut un lucru bun, ni s-a mai dat încă o jumătate de pensie', a mai spus sotul Ilenei Stana Ionescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton