Îl vezi mereu în noaptea dintre ani la TV, dar iată ce face Dan Negru de Revelion: ”Prefer să...”

 Stamen Diana
.

O vedetă atipică. Este regele divertismentului din România, dar s-a încăpățânat să fie un personaj… altfel. Pe Dan Negru nu-l vezi niciodată la petreceri mondene, interviuri oferă extrem de rar, iar despre viața lui privată nu vorbește mai deloc. Știm că Dan se va supăra pe noi că l-am asociat cu noțiunea de vedetă, dar ne asumăm… Pentru că Dan Negru este, cu siguranță, o vedetă a televiziunii din România.

Dacă vorbim despre Dan Negru, trebuie să vorbim și despre Revelion. Spune-ne cum a fost primul Revelion pe care l-ai filmat…

Ha, ha… E din secolul trecut. Prezint revelioane la televizor de un secol, adică din anii 90. La primul îmi amintesc că, spre final, pe la 5 dimineața, mi-am dat seama că nu am nicio fotografie și aveam la mine un aparat foto cu film cu care puteai să faci doar 32 de fotografii. Telefoanele încă nu aveau camere foto. Și atunci l-am rugat pe Gil Dobrică să-mi facă o poză și Gil, lung și deșirat, a intrat în cadru în direct și a stricat toată transmisia TV ca să-mi facă poza. Erau vremurile în care consumul de televiziune era uriaș și se puteau construi branduri de televiziune.

Trebuie să ai și câteva întâmplări, legate de Revelion, pe care nu le vei uita niciodată. Împărtășește-le cu noi…

L-am dus pe Gică Petrescu acasă, după o filmare. Locuia undeva prin centru, lângă Cercul Militar și, în drum, am făcut un ocol, arătându-mi locurile în care a mâncat el cel mai bine în București, de-a lungul anilor. Un drum de vreo 20 de minute, de la filmări până acasă la el, l-am făcut într-o oră și jumătate, ascultându-i poveștile. Ce bine era dacă aveam atunci o cameră video în mașină. Am făcut Revelioane cu Smiley, dar și cu Dan Spătaru.

Tu ce faci de Revelion, în general? Te uiți la tine? Sau eviți?

Cu ani în urmă, când credeam că banii și faima sunt totul, făceam multe „ciubucuri în noaptea de Revelion și prezentam uneori și câte două-trei spectacole pe noapte, fugeam dintr-un loc în altul. Am prezentat într-o noapte Revelionul în Sinaia, Brașov și Predeal, apoi am căzut lat două zile. În ultimii ani, mi-a trecut și prefer să stau cu ai mei. Dar mi-au trebuit niște ani să descopăr ce contează cel mai mult.

Citește și: Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. 'În fotografia asta e cea mai frumoasă secundă a verii'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton