Îl mai ții minte pe Tarkan, turcul care făcea furori cu piesa Șikidim? La 48 de ani arată mai bine ca în tinerețe!

 Oana Pantazi
.

La finele anilor 2000, Tarkan Tevetoğlu făcea furori pe scenă, piesele sale fiind fredonate de fani din lumea întreagă, însă în ultimii ani a dispărut din atenția publicului român. Artistul nu s-a lăsat însă de cântat și arată mai bine ca în tinerețe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tarkan Tevetoğlu a cunoscut gloria în 2007, când a devenit cel mai bine vândut artist turc din Europa. Piesele sale Şımarık, Şıkıdım și Kiss Kiss făceau fanii să se dezlănțuie, iar doamnele și domnișoarele erau fascinate când superbul turc cu ochi verzi le trimitea faimoasele lui bezele de pe scenă.

Acum, Tarkan se apropie de 50 de ani, însă trecerea timpului pare să nu-l fi afectat deloc. Deși fanii săi români nu mai sunt la curent cu piesele sale acum, artistul continue să cânte și se bucură în continuare de mare succes în țara natală.

Prințul muzicii pop

Tarkan Tevetoğlu s-a născut pe 17 octombrie 1972 în vestul Germaniei și a crescut în turcia. De-a lungul carierei, a câștigat mai multe albume de platină și a vândul 29 de milioane de albume single. Este unul dintre puținii artiști care au reușit să cuoască succesul pe trei continente fără să cânte în limba engleză, iar performanțele sale de pe scenă au devenit faimoase în lumea întreagă, fiind supranumit Prințul muzicii pop.

Nu întâmplător, efectul pe care l-a avut artistul asupra publicului din Turcia a fost comparat cu cel al lui Elvis Presley, fiind considerat unul dintre cei mai buni performeri, piesa Şımarık propulsându-l pe merit într-un Hall Of Fame al artiștilor internaționali. În anul 2007, după ce a scos albumul Metamorfoz, Tarkan a devenit cel mai bine vândut artist turc din Europa, în primele două săptămâni de la lansarea oficială a discului acesta reuşind să vândă peste un 250.000 de albume.

Tarkan-introTarkan-intro

Bănuit că e gay, Tarkan s-a însurat în 2016

Dacă viața profesională este la cote maxime, iată că Tarkan a găsit împlinirea și în plan personal. Multă vreme, s-a speculat că frumușelul artist ar fi gay, însă iată că acesta a contrazis toate suspiciunile, odată cu mariajul său, care a avut loc în 2016. Iar asta datorită întâlnirii providențiale dintre el și actuala soție, pe care a cunoscut-o la un concert de-al său. Tarkan s-a căsătorit cu Pınar Dilek , care-i era iubită încă din anul 2011, iar acum cei doi sunt părinții unei fetițe superbe – Lydia, în vârstă de 2 ani.

La 23 de ani de la apariţia hitului Şımarık, artistul este încă pe val, fiind singurul din turcia care încă susține concerte cu casa închisă. Iar văzându-i fotografiile, nu poți concluziona decât că Tarkan a descoperit secretul tinereții.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…”

Citește și: Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton