Îl mai ții minte pe Mircea Solcanu? Fostul prezentator TV e acum de nerecunoscut!

 Oana Pantazi
.

Mircea Solcanu a dispărut de multă vreme din lumina reflectoarelor, iar în 2012 fostul prezentator TV a trecut printr-o intervenţie chirurgicală extrem de riscantă la Viena, pentru îndepărtarea unei tumori la creier. Acum este greu de nerecunoscut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mircea Solcanu era, la începutul anilor 2000, una dintre cele mai simpatizate vedete PRO TV, însă prezentatorul Poveștirilor de noapte a rămas fără job după ce a avut nefericita inspirație să facă un comentariu care a scandalizat multă lume la vremea respectivă.

Scandalul care l-a scos de pe sticlă

Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă.

Citește și: La patru luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a transmis un mesaj cu subînțeles: 'Buzele tale au spus minciuni'

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?', a spus la vremea respectivă Solcanu, spre indignarea unei țări întregi.

Mircea-Solcanu-3Mircea-Solcanu-3

Operat pe creier la Viena

Ulterior, Mircea Solcanu s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria, fiind admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului. În paralel, s-a dedicat şi proiectelor de voluntariat, fostul prezentator TV activând în zona apărării drepturilor animalelor.

În 2012, din păcate, Mircea Solcanu a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală extrem de riscantă, la Viena, fiindu-i depistată o tumoare la cap. Operația a fost un succes, așadar fostul prezentator TV s-a decis să-și evalueze prioritățile.

Citește și: Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: „Nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe” / EXCLUSIV

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat atunci Mircea Solcanu pentru click.ro.

Prezentatorul a postat recent o fotografie pe contul său de Instagram în care – cu plete lungi și neras – este practic de nerecunoscut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton