Iată care sunt cele mai sexy vedete ale anului 2017!

 Oana Pantazi
.

Fiecare final de an aduce cu sine zeci de topuri unde sunt ierarhizate frumusețile zilei. Evident, cele mai multe clasificări se fac pentru a se stabili care sunt cele mai sexy vedete în 2017, însă topul nostru este unul care conține doar 10 nume – un fel de crème de la crème al showbizului de peste ocean. Iată care sunt cele mai sexy vedete ale anului 2017!

 

Nu este ușor să stabilești care sunt cele mai sexy vedete ale anului 2017, an în care social media a făcut legea și am fost inundați de poze cu fetele clanului Kardashian-Jenner, însă am încercat să alegem în mod obiectiv, fără să ținem cont de culoare, etnie și mai ales de vârstă. Prima între preferințele noastre și cea mai sexy vedetă în 2017 este, fără doar și poate, superba Scarlett Johansson. Una dintre cele mai talentate actrițe, ea este combinația fatală dintre frumusețe și inteligență.

 

Pe locul 2 este Beyoncé Knowles, o artistă care are succes fie că dansează, cântă sau face modeling. De asemenea, artista se încadrează an de an în topul celor mai hot celebrități din lume. Printre cele mai sexy vedete în 2017, pe un binemeritat loc 3 se află Adriana Lima, superbul model Victorias Secret și  una dintre cele mai dezirabile femei din lume. Locul 4 este ocupat de actrița Megan Fox, ai cărei ochi fabuloși și buze sexy au făcut multe victime. Pe locul 5 avem o decană de vârstă, pe actrița Salma Hayek, care la 51 de ani ocupă un loc mai mult decât onorabil în top.

 

Printre cele mai sexy vedete în 2017 se numără și exotica Jessica Alba, care ocupă locul 6, urmată de carismatica Angelina Jolie, pe locul 7, care și acum, la 42 de ani, face toți bărbații să suspine. Pe un onorabil loc 8 se află Shakira, ale cărei unduiri sexy au propulsat-o printre câștigătoare, iar pe locurile 9 și 10 se află fascinanta Charlize Theron, câștigătoare de Oscar și exotica Eva Mendes, una dintre cele mai dorite femei din lume.

 

Iată o galerie foto cu cele mai sexy vedete în 2017!

1. Scarlett Johansson1. Scarlett Johansson

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton