Ianis Hagi, cuvinte emoționante despre mama sa: „Este persoana care ține familia aproape”

 Dumitrache Medeea
.

Ianis și Kira Hagi au avut primul lor interviu împreună. Sportivul a făcut câteva mărturii emoționante cu privire la mama sa și a dezvăluit că ea a fost cea care a ținut familia unită și în pace, iar Kira l-a aprobat în tot ce a povestit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cei doi copii ai lui Gică Hagi, Ianis și Kira, au acordat primul lor interviu împreună. S-a lăsat cu dezvăluiri inedite și emoționante despre familia lor, dar și despre rolul pe care mama lor, Marilena Hagi, l-a jucat atât în viața lor proprie, cât și în cea de familie.

ianis1ianis1

Ianis Hagi, cuvinte emoționante despre mama sa

Ambii copii au fost de acord că mama a fost cea care a ținut familia strâns legată și a avut grijă să existe armonie. Mai mult, Ianis consideră că dacă Marilena nu ar fi făcut eforturi de-a lungul vieții ei de mamă, el și sora sa nu ar fi ajuns în punctul în care sunt astăzi.

„Eu mereu am spus: mama este persoana care ține familia aproape, nu neapărat prin gesturile pe care le face – doar prin prezența ei. Știe să ne țină aproape, este inima familiei și lumina noastră. După aceea, clar, școala…', a spus Ianis la Antena 3.

Kira Hagi a adăugat faptul că dorința mamei lor a fost ca cei doi copii să aibă o continuitate și o constanță în ceea ce privește educația – de aici și toate sacrificiile făcute de Marilena Hagi.

„Fiindcă noi am fost plecați atâta timp, Ianis a fost la grădiniță în Turcia. Ne-am mutat din Turcia în România, după aceea ne-am mutat din nou în Turcia. În Constanța am fost în liceul britanic', a explicat Kira.

Citește și: Ce bolid conduce Ianis Hagi la 20 de ani!

Citește și: EXCLUSIV! Cum arăta Ianis Hagi pe vremea când nu avea nici 5 ani.

Citește și: Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc:

Citește și: Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi?

Ianis Hagi: Mama chiar de la grădiniță ne-a trimis la școală internațională

De asemenea, Ianis Hagi a explicat și cât de mult s-a implicat mama lor în educație și în învățământ. Fotbalistul a dezvăluit că, în timp ce tatăl lor voia să îi trimită la școli românești, Marilena s-a zbătut să facă numai școli internaționale.

„Cel mai important sfat de la mama? Să zic doar unul? Sunt foarte multe. Nu pot să reproduc un singur sfat. Cum am spus: de școală s-a ocupat foarte mult, mereu mi-a spus ‘chiar dacă știu că vrei să devii fotbalist… Ea a fost cu ideea să ne trimită la școală britanică. Tata se gândea să fim la o școală românească, dar mama chiar de la grădiniță ne-a trimis la școală internațională', a spus Ianis Hagi.

Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția sa

Gică și Marilena Hagi s-au cunoscut în 1993 și sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Soția fostului mare fotbalist a povestit, într-un material pentru VIVA! din anii 2000, cum s-a cunoscut cu cel care acum îi este partener de viață și cum a decurs prima întâlnire romantică, dar secretă.

M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit', povestea Marilena.

Nici Gică Hagi nu s-a lăsat mai prejos și în urmă cu aproximativ doi ani, campionul a avut de spus numai cuvinte frumoase despre soția sa: „ Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine. (…) Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton