Iancu Sterp are probleme cu poliția, după ce mama lui Beni, fiul adoptiv, a depus plângere împotriva sa: „Folosește copilul la...”

 Martin Lorena
.

Iancu Sterp are probleme cu poliția, după ce mama lui Beni, fiul adoptiv, a depus plângere împotriva sa. Iancu Sterp și familia lui mereu au fost cunoscuți pentru faptele bune pe care le-au făcut de-a lungul timpului. În urmă cu câțiva ani, l-au luat în grijă pe Beni, un copil care era abuzat de către mama sa și partenerul ei de viață. După mult timp, femeia a decis să depună plângere împotriva cântărețului, acuzându-l că profită de minor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Iancu Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Acesta a reușit să cucerească publicul atât datorită talentului său, cât și pentru faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Printre acestea se numără și „adoptarea' lui Beni, un tânăr de 13 ani, care trecea prin chinuri grele în casa părintească. Acum, după o perioadă în care artistul s-a ocupat de îngrijirea și creșterea lui, mama băiatului depune plângere! Aceasta îl acuză pe Iancu Sterp că se folosește de copil pentru muncile gospodărești.

WhatsApp-Image-2022-02-09-at-11.54.52-AMWhatsApp-Image-2022-02-09-at-11.54.52-AM

Acesta a explicat ce se întâmplă, de fapt, în casa sa și ce legătură are Beni cu familia lui. Mai mult decât atât, toată povestea a fost înregistrată și publicată pe canalul de YouTube a artistului.

Citește și: Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță Sterp, la Survivor:„Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura!’

Citește și: Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei:„Am rămas șocată’

Citește și: Marina Almășan a avut COVID-19:„A început cu o durere de coloană. M-am dus la Matei Balș’

Citește și: Ce probleme de sănătate are Doinița Oancea:„Am avut dureri foarte puternice…’

Iancu Sterp are probleme cu poliția, după ce mama lui Beni, fiul adoptiv a depus plângere împotriva sa

Mama lui Beni, copilul protejat de familia Sterp, a depus plângere la poliție împotriva artistului. Acesta este acuzat că ar profita de naivitatea tânărului de 13 ani, punându-l la munci fizice precum îngrijirea oilor. Iancu a ținut să explice cum stau, de fapt, lucrurile în gospodăria sa.

„Vin astăzi din oraș cu mașina și când ajung la poartă, după cinci minute și poliția în spatele meu, vine cu o foaie, un document cum că mama lui Beni ne-a dat la poliție pe noi, pe familia Sterp, că îi încălcăm drepturile și alte acuzații. În cadrul plângerii se precizează următoarele aspecte: familia Sterp folosește minorul la diferite munci din gospodăria proprie (îngrijitorul oilor), postează filmulețe pe internet fără acordul mamei, aceasta declarând că familia Sterp a jignit-o în repetate rânduri și nu este mulțumită de relația copilului cu ei.”a spus el în cadrul unui vlog.

„Vrea să scoată bani de la noi'

Iancu Sterp susține că ceea ce mama lui Beni a declarat este incredibil și departe de adevăr. El este de părere că familia biologică a copilului nu vrea altceva decât să câștige câțiva bani de pe urma fiului lor.

„Mie sincer nu îmi vine să cred ce scrie aici. Eu cred că mama lui Beni și bărbatul cu care stă în concubinaj vor să scoată bani de la noi. Cred că noi suntem fraier să le dăm bani. (…) Pe lângă faptul că nu au o siutuație bună, uitați mama lui ce face, încât nu am cum să am un respect față de asemenea oameni. Noi l-am luat pe Beni în casă ca pe copilul nostru, iar ea ne dă la poliție.”, a adăugat Iancu Sterp.

Artistul a subliniat în nenumărate rânduri că el are grijă de tânăr și că nu se pune problema de vreun câștig pentru el însuși. Ba mai mult, acesta l-a dus la școală, i-a oferit hrană, înțelegere și susținere necondiționată.

„În loc să aprecieze că Beni stă la noi și avem grijă de el, ei ne dau pe noi la poliție. Eu nu știu ce filme au ei în cap, eu cred că ei vor să stoarcă cumva bani de pe urma noastră. Noi i-am mai ajutat pe ici, pe colo, dar cred că ei nu sunt mulțumiți. Mama lui își face filme că Beni lucrează la noi și că noi trebuie să îi plătim salariul lui Beni ei, ca să îl bage la păcănele sau ce vicii proaste mai are ea acolo.”, a adăugat artistul.

Iancu Sterp: „Beni plânge când aude că trebuie să se întoarcă acasă'

Iancu susține că mama copilului a făcut un gest extrem de neplăcut! Aceasta ar fi mers la o clinică specializată pentru a-i scoate fiului său certificat de handicap. Acțiunea ar fi fost făcută pentru ca statul să îi ofere bani. Mai mult decât atât, Beni plânge de fiecare dată când trebuie să se întoarcă la familia sa biologică.

„Beni este un copil normal atât fizic, cât și psihic, iar mama lui l-a dus la o clinică specializată să îi facă certficat, cum că el are handicap, ca să ia bani de pe urma lui.(…) Cu oamenii aceia nu se poate conviețui, de aceea Beni plânge când aude că trebuie să se întoarcă acasă.”, a mai spus el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton