Iancu Sterp, după ce Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar, în urma accidentului: "El nu bea alcool, vă spun sincer, bea foarte rar. Să nu mai aruncăm cu pietre"

 Laciu Andreea
.

Iancu Sterp a rupt tăcerea și a transmis public un mesaj important, după ce s-a aflat că fratele lui a fost pus sub control judiciar, în urma accidentului pe care artistul l-a provocat la Cluj. Familia Sterp a preferat să se abțină de la reacții vehemente până acum, dar fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a săturat de toți cei care îl critică acum pe Culiță Sterp în mediul online și a ținut să le reproșeze acest lucru printr-un clip postat pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă mesajele primite online, Iancu Sterp mai este extrem de revoltat și pe autoritățile din România, care au ignorat cazul seifului furat din casa familiei, în care se afla o sumă uriașă de bani. El consideră că polițiștii nu și-au făcut atunci datoria, însă se folosesc acum de cazul lui Culiță Sterp ca să dea un exemplu public și să le arate tuturor că acționează cu dreptatea în mână.

cine-este-iancu-sterp-3-1cine-este-iancu-sterp-3-1

Iancu Sterp, primele declarații despre accidentul lui Culiță

Fiul mamei Geta consideră că nimeni nu merită să îl pună la zid pe artist, căci acesta plătește din plin pentru greșeala comisă.

„Vreau să spun și eu câteva vorbe referitor la accidentul pe care l-a provocat fratele meu, Culiță. Dacă vreți să înțelegeți e bine, dacă nu înțelegeți, îmi pare rău. V-ați trezit toți acuma să îl judecați pe Culiță că vai ce a făcut, că merită condamnat, că merită să fie la pușcărie și câte și mai câte. V-ați găsit cu toții să aruncați cu pietre în fratele meu, Culiță, că a provocat acest accident. Într-adevăr, din cauza lui s-a provocat acest accident și prin urmare el plătește pentru ce a făcut.

Dar voi nu sunteți… Sau eu sau niciun om de pe planeta asta nu e în măsură să îl judece. Că noi nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre. Voi, dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta pe care l-a făcut Culiță, ați învăța cum să nu faceți, cum să nu procedați, ca să nu fiți nevoiți să învățați din greșelile voastre, poate.

Mai bine învățăm din greșelile altora. Și nu v-ați da cu părerea și nu ați mai fi acolo atât de mari judecători și mari filosofi prin comentarii. Omul a greșit, e omenește să greșești. Bine că nu s-a întâmplat mai rău”, a transmis Iancu Sterp, pe contul lui de TikTok.

Citește și: Lucian Bode, ministrul de Interne, despre accidentul provocat de Culiță Sterp: „Măsura reţinerii pentru 24 de ore este cea mai dură într-o astfel de situaţie”

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar. Unde s-a ascuns de polițiști, imediat după accident

Citește și: Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore: 'Un singur lucru să nu uitați…'

Citește și: Culiță Sterp, adus în cătușe în fața magistraților. Artistul a fost plasat sub control judiciar

Iancu Sterp, mesaj dur pentru autorități

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp crede că s-au luat niște măsuri dure în cazul acestuia pentru ca polițiștii să le demonstreze tuturor cât de bine își fac datoria și să îl transforme pe artist într-un exemplu public.

„Eu atâta pot să zic și să mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan. Sunt sigur că Culiță, după palma asta de la Dumnezeu, o să aibă ceva foarte bun de învățat, ceva ce să nu mai facă.

El nu e un tip care să bea alcool, vă spun sincer, bea foarte rar. Și uite că acum așa s-a întâmplat, să se urce și la volan în situația asta, deși nu îmi explic de ce s-a urcat așa pentru că el nu face lucrurile astea niciodată. Tăceți din gură, vedeți, învățați și nu faceți așa, nu vă dați voi cu părerea și nu judecați voi, că nu sunteți Dumnezeu să judecați, mai ales miniștrii ăștia care tot apar peste noapte și polițaii ăștia șmecheri și mari care acum, că e cazul mediatizat, toți își fac datoria.

Vai, ce bine merge sistemul, îi dăm pedeapsă maximă ca să vadă toată România că noi suntem corecți. Da, mă, da, dar când i s-au furat lui Culiță 300.000 de euro din casă, bani pentru care a muncit săracul ani de zile, ați făcut ceva? Voi, sistemul ăsta care merge ca pe roate și corect, ați făcut ceva ca să recuperați banii? Nimic! I-ați dat un șut în cur.

Și acum, când puteți să îi faceți ceva rău, cât mai rău posibil să îi faceți ca să vadă toată țara că voi sunteți drepți. Eu zic să nu mai fim așa răi, să ne iertăm și să fim mai buni. Asta e părerea mea”, a mai completat Iancu Sterp.

Ce le cere celor care îi critică pe Culiță Sterp

Iancu Sterp este convins că familia va trece cu bine și peste acest necaz. Însă, le cere tuturor celor care l-au judecat aspru pe fratele lui să nu se mai bucure de ceea ce a pățit acesta.

„Noi am avut încercări și mai grele de la viață și le-am răzbit, exact cum o să facem și acum! Îndemnul meu este să nu mai aruncăm cu pietre unii în alții și să ne bucurăm de necazul altuia când putem învăța ceva din necazul altuia!

Un om inteligent în loc să înjure și să judece, mai bine învață ceva din asta și își vede de treabă! Așa să ne ajute Dumnezeu la toți, după faptele și sufletul nostru! Nici mie nu îmi vine să cred, dar din greșeli înveți. Nu îi stă în fire să facă așa ceva”, a încheiat Iancu Sterp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton