Iancu Sterp iubește din nou. Prima imagine alături de noua lui iubită

 Oana Pantazi
.

Iancu Sterp are o nouă iubită și, chiar dacă este extrem de discret în privința vieții personale, el a împărtășit vestea cu fanii din mediul online, afișându-se alături de tânăra domnișoară care i-a cucerit inima. Iată cum s-au pozat cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De când a participat la Survivor, unde a făcut furori, dar din păcate nu a câștigat, Iancu Sterp este în atenția publicului și în special a publicului de gen feminin, dar iată că acum fratele lui Culiță Sterp e din nou luat – are o nouă iubită. Dat fiind că s-a afișat cu ea în social media, lucrurile par a fi destul de serioase între ei.

Iancu-Sterp-iubita-Iancu-Sterp-iubita-

Iancu Sterp are o nouă iubită

Viața amoroasă a lui Iancu Sterp a fost mereu în atenția fanilor, în special după ce s-a speculat că între el și Bianca Comănici ar fi mai mult decât o frumoasă prietenie. Iată însă că fratele lui Culiță Sterp iubește din nou, și aleasa lui nu este frumoasa brunetă de la Puterea Dragostei, așa cum și-ar fi dorit fanii lor…

Recent, Iancu Sterp le-a dezvăluit următorilor săi din social media, în stilul propriu, discret, că are o nouă iubită. Într-un InstaStory publicat recent, acesta zâmbește fericit, în timp ce îmbrățișează o tânără domnișoară, cu păr lung, șaten-auriu, care, la rândul ei îl ține strâns în brațe pe Iancu Sterp.

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici: „Îmi doresc să am așa o noră'

Citește și: Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță Sterp, la Survivor:„Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura!’

Ginerele lui Adrian Minune, operat de urgență. Ce diagnostic a primit soțul lui Karmen și cum se simte acum

Citește și: Ce a făcut Diana Dumitrescu în vacanța cu familia de pe litoralul românesc:'Fiul meu m-a văzut prima dată pe scenă'

Citește și: Cine este Maria Constantin.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Din păcate, chipul noii cuceriri a lui Iancu Sterp nu se vede, însă zâmbetul fericit al tânărului spune multe despre relația dintre ei doi.

Singurul detaliu lăsat la vedere în fotografie este locația – Brașov, cei doi având drept fundal un peisaj de vis, dar și un ATV, dovadă că Iancu Sterp și noua lui iubită se distrează la munte.

Bianca Comănici: „A fost ceva în trecut între noi doi”

De-a lungul timpului au fost făcute zeci de speculații cu privire la relația dintre Iancu Sterp și Bianca Comănici, pe care fanii i-ar fi vrut împreună, însă, se pare, între cei doi nu a fost niciodată mai mult decât o relație de prietenie, deși chimia dintre ei era evidentă. De fapt, chiar Bianca Comănici a confirmat că a existat atracție între ea și Iancu.

Pe vremea când erau amândoi la Puterea Dragostei, Bianca a format un cuplu cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu, dar povestea lor de iubire s-a terminat. Și Iancu începuse o relație cu Denisa la Puterea Dragostei. Nici el, din păcate, nu a avut mai mult noroc în dragoste. Atracția evidentă dintre Iancu și Bianca i-a făcut pe cei din jur să spere la mai mult. Și nu doar pe ei…

Într-adevăr, cred că Iancu ar fi singura persoană care, să zicem, ar avea o mică șansă, pentru că a fost ceva în trecut între noi doi. Au fost niște momente frumoase și am rămas în relații foarte bune. Ce-i drept, am o simpatie aparte față de el, dar nu am încercat niciodată o relație. Probabil nu a fost momentul potrivit. Dar, poate o să fie, de ce nu?!’ , ne spus Bianca Comănici despre Iancu Sterp, anul trecut.

Iată însă că acum șansele ca ei doi să devină un cuplu s-au diminuat, pentru că Iancu Sterp are o nouă iubită…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton