Iancu Sterp are probleme cu legea. Polițiștii i-au deschis dosar penal după o postare pe rețelele de socializare

 Dumitrache Laura
.

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp are probleme cu legea. Tânărul s-a ales cu dosar penal din cauza unei imagini postate pe conturile de socializare. Iancu și-a făcut o poză cu o armă de vânătoare, după care a postat-o în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iancu Sterp a postat în mediul online o fotografie cu o armă de vânătăoare, iar acest lucru i-a adus probleme cu legea. Autoritățile s-au autosesizat și au deschis dosar penal pe numele acestuia. Deși fratele lui Culiță Sterp a șters imediat poza de pe rețelele de socializare, oamenii legii au declarat că vor face o anchetă pentru a stabili cu exactate cele întâmplate.

iancu sterpiancu sterp

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, a declarat că Iancu Sterp nu este vinovat. Cu toate astea, fratele artistului are probleme cu legea și i s-a deschis dosar penal. De asemenea, se pare că Iancu nu are permis de port-armă, acesta fiind cel mai probabil, motivul pentru care i s-a deschis dosar penal.

Citește și:Cine este iubita lui Iancu Sterp. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți:”Cea mai specială…”

Citește și:Beni, copilul crescut de familia lui Iancu Sterp, s-a întors în casa părinților biologici:„Asta au hotărât cei de la Protecția Copilului'

Citește și:Mircea Sandu are cancer a treia oară:”Dimineața iau 12 pastile, seara 17…”

Citește și: Mario Fresh și Lino Golden au făcut primul pas spre împăcarea cu Alex Velea:„Oricând este gata să treacă peste, vom…'

Iancu Sterp are probleme cu legea. I-a fost deschis dosar penal

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp are probleme cu legea. Fostul concurent de la Survivor România a postat pe rețelele de socializare o imagine cu o armă de vânătoare, iar autoritățile s-au autosesizat. Ulterior, Iancu a șters poza din mediul online. În fapt, autoritățile au deschis dosar penal pe numele lui Iancu Sterp. Cosmin Andreică, liderul sindicatului Europol a declarat că polițiștii au verificat dacă Iancu are permis de portarmă, iar din moment ce i s-a deschis dosar penal, cu siguranță nu are.

„Orice faptă penală poate să se realizeze doar în cadrul unui dosar penal. Faptul că s-a înregistrat un dosar penal in rem nu înseamnă că a fost găsit deja vinovat, dar se vor face verificări, dacă vorbim despre o armă de foc sau despre o replică a unei arme de foc', spune liderul Sindicatului Europol.

Iancu Sterp are planuri mărețe de viitor

În ciuda tututor problemelor cu legea, Iancu Sterp are planuri mari de viitor. Acesta trăiește o poveste de iubire cu Denisa Coțolan , iar cei doi se iubesc foarte mult. Mai mult, aceștia s-au și mutat împreună. Iancu Sterp este singurul dintre frații Sterp care nu s-a căsătorit până în acest moment. „Nu mă gândeam vreodată, în viața asta, că o femeie se poate înțelege bine cu mama', a scris Iancu despre iubita sa.

Iancu a declarat că mama sa este o persoană dificilă, dar, cu toate acestea, se înțelege foarte bine cu Denise, iubita lui. Sportivul se declară fericit alături de ea și speră ca, anul viitor, să se căsătorească.

Iancu și frații lui au fost la un pas de moarte

Culiță, Iancu, Ileana și Geta Sterp sunt extrem de apropiați și se înțeleg foarte bine.Culiță a povestit că el și frații săi au fost la un pas de moarte după ce se întoarceau de la mare. Din cauza oboselii, chiar cu 10 minunte înainte să ajungă acasă, aceștia au făcut accident de mașină. Din fericire, toți cei patru au scăpat cu viață.

„În 2012, exact acum zece ani a fost.Ăla a fost cel mai urât moment. Era înainte să plece taică-miu de acasă cu vreo doi an, un an .„Eram chiar aproape de casă, mai aveam 10 km până acasă', a povestit Culita.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton