Horia Moculescu, îngrijorat de starea de sănătate a Marianei Moculescu, după ce a aflat că este predispusă la cancer de sân: ”M-a pus să promit, să jur, deși tare tem...”

 Calin Maria Bianca
.

Horia Moculescu, îngrijorat de starea de sănătate a Marianei Moculescu, după ce medicii i-au spus că este predispusă la cancer de sân. Mama Marianei Moculescu a murit din cauza cancerului la sân, care a ajuns într-un stadiu foarte avansat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Recent, medicii au diagnosticat-o pe Mariana cu formațiuni și cu pete la nivelul sânilor, recomandându-i o serie de analize amănunțite, însă ea are o mare teamă. Totuși, fostul soț este alături de ea pe acest drum și îi vrea tot binele. Iată ce a pus-o să jure și să promită!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cancerul, indiferent de natura sa, este una dintre cele mai crunte și nemiloase boli, astfel că Horia Moculescu doar a trebuit să audă că fosta sa soție este predispusă la boala de care mama ei a murit și a și sunat-o. Deși povestea lor de dragoste s-a terminat scandalos și ani de zile au fost 'la cuțite', se pare că acum au îngropat securea războiului.

moculescu-2moculescu-2

Mariana Moculescu a declarat recent că din punct de vedere al sănătății nu stă prea bine, asta imediat după ce medicii au diagnosticat-o cu formațiuni și cu pete la nivelul sânilor și i-au recomandat o serie de analize amănunțite. Deși știe că cea cea i-a dat viață a murit de cancer de sân, în continuare ea se teme să facă mamografia din cauza veștilor rele pe care le-ar putea afla.

Citește și: „Aș putea să mor din cauza unui atac cerebral”. Mariana Moculescu se teme pentru viața ei. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Nidia

Citește și: Mariana Moculescu regretă despărțirea de Horia Moculescu: „Aș fi rămas cu el. Cred că nici el nu m-a uitat”. Detalii neștiute din căsnicia lor

Citește și: 'M-au prostit medicii din România. Merg la Paris și sper să…'. Ce diagnostic a primit Vlăduța Lupău după ce a ajuns la spital

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner, de ziua lui: „Întinerim împreună”

Horia Moculescu, îngrijorat de starea de sănătate a Marianei Moculescu, după ce a aflat că este predispusă la cancer de sân

Declarațiile Marianei Moculescu despre starea ei de sănătate au ajuns rapid și la urechile fostului ei soț, astfel că Horia Moculescu nu a stat prea mult pe gânduri și a sunat-o. Știind cât de grea și nemiloasă este această boală, dar și cât de mult s-a chinuit fosta lui soacră, mama Marianei Moculescu, acesta și-a dorit să o sprijine pe fosta soție în aceste demers și să-i fie alături la orice pas, deși nu mai formează o relație.

'Horia m-a pus să promit, să jur, că-mi fac și mamografia, deși tare mă tem! Mama mea a murit de cancer la sân, s-au adunat toate stresurile astea din viață. Am făcut o ecografie, dar doctorița m-a trimis neapărat să fac mamografia, după ce a văzut niște pete pe sân, niște formațiuni ciudate. Iar Horia, care știe prin ce a trecut mama mea, m-a sunat și mi-a zis așa: 'Mariana, cu sănătatea, cum stai? Dar, cu sânii? Tu aveai niște probleme, doctorița te-a trimis la mamografie. Ai făcut-o? Trebuie s-o faci! Auzi, promite-mi! Deci, ai promis, așa, bravo!'. I-am promis că o voi face, n-am scăpat de el, m-a pus să jur, se teme și el pentru viața mea, să nu fie ceva grav!', ne-a declarat Mariana Moculescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Mama Marianei Moculescu a murit din cauza cancerului la sân

Faptul că medicii i-au găsit indicii ce duc cu gândul la cancerul de sân o sperie teribil pe Mariana Moculescu, mai ales în condițiile în care este o boală erediată, iar mama ei a murit din această cauză. Fosta soție a lui Horia Moculescu se teme în aceste momente ca nu cumva să moștenească diagnosticul crunt al mamei, care s-a chinuit enorm din cauza cancerului la sân.

'Mama a murit de cancer la sân, aveam 30 de ani, pe atunci. Am văzut toate fazele acestei boli, cu metastaze, a fost o invazie, oasele ei erau ciuruite, avea metastaze la creier, la ficat. A murit la Fundeni. A fost ceva traumatizant. Nidia era mică, dar tare a suferit, când a aflat: 'A murit mămăița?', m-a întrebat atunci plângând. Tare a mai suferit, a fost o mare iubire între ele, cum nu există pe acest pământ.

Pe Nidia o mai lăsam la mama, la Galați, a îngrijit-o, a învățat-o să scrie, în primul an de școală învățătoarea a lăudat-o, la ședința cu părinții, că e la nivel de clasa a treia, că scrie, că citește foarte bine. Pe atunci, eram în divorț de Horia Moculescu, tocmai mă dăduseră afară de la Antena 1.

Mama era o doamnă, iar tata era un bărbat foarte frumos, semăna cu Iurie Darie, foarte curtat de femei. Mama a fost o sfântă, și-a văzut de educația copilului, la ea vorba era vorbă. Tuturor le dădea un sfat, îi calma, prietenii familiei ieșeau din casa noastră cu altă stare. Mama a lucrat la electrocentrală, în Galați. Părinții mei au vrut să fac liceul de muzică'., a mai continuat Mariana Moculescu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton