Horia Moculescu, despre calificarea lui WRS în finala Eurovision: „Este prima oară când suntem competitivi, după 3-4 ani!”

 Martin Lorena
.

Horia Moculescu, despre calificarea lui WRS în finala Eurovision. Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din România. Acesta a urmărit semifinalele Eurovision și a vorbit public despre calificarea țării noastre în finală. El susține că artistul WRS, pe numele său real Andrei Ursu, a fost cu adevărat competitiv!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din România. Acesta a reușit să cucerească publicul larg datorită creațiilor sale, dar și a personalității extrem de puternice. El a recunoscut că a urmărit semifinalele Eurovision și se declară mândru de prestația României.

Horia-Moculescu-3Horia-Moculescu-3

Acesta a făcut o serie de declarații și despre excluderea Rusiei de la Eurovision. Iată ce a avut de spus compozitorul!

Citește și: Cum arată acum Nidia, fiica lui Horia Moculescu.Ce operații estetice are

Citește și: Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu:'Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge'

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază/ EXCLUSIV

Citește și: Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz:„Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul

Horia Moculescu, despre calificarea lui WRS în finala Eurovision

Horia Moculescu, despre calificarea României în finala Eurovision. Horia Moculescu a declarat faptul că este prima oară în ultimii ani când artistul țării noastre este cu adevărat competitiv și pregătit. El abia așteaptă marea finală și crede că oamenii vor vota precum în anii trecuți.

'Este prima oară când suntem competitivi, după 3-4 ani, am o părere foarte bună despre echipa noastră la Eurovision, aștept finala de sâmbătă, să vedem ce vom face, dar se va vota, ca de obicei, la fel cum cunoașteți', a spus el pentru EGO.ro.

Despre eliminarea Rusiei de la Eurovision

Compozitorul susține că Rusia a meritat să fie exclusă din competiția Eurovision. El a punctat că, în cazul în care artiștii ruși au fost supărați de alegerea organizatorilor, să ia măsuri și să îl dea jos de la guvernare pe Vladimir Putin.

'Echipa Rusiei merita să fie exclusă. Ei nu puteau participa, în aceste condiții. S-au supărat? Dacă s-au supărat, să-l deja jos pe Putin! Artiștii, în loc să-i cânte osanale, mai bine l-ar da jos, atunci vor participa și ei. Nu vedeți că s-a dat lumea peste cap din cauza lui? Pentru noi toți, el reprezintă o amenințare. Aveam 8 ani când s-a terminat războiul, tata a fost pe front, îmi amintesc de acele vremuri grele. Nu cred însă că-l vor lăsa să acționeze o bombă atomică. Amenințări, da, există, gen: 'Dă-te, băi, la o parte, că-ți dau doi pumni!', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton