Horia Brenciu, mărturisiri sincere despre copilăria lui dificilă: „Am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când aveam 11 ani”

 Lupescu Anca
.

Horia Brenciu apare mereu pe scenă și pe micile ecrane cu zâmbetul pe buze și rare au fost ocaziile în care el a lăsat să se vadă tristețea pe chipul lui. Totuși, artistul a avut o copilărie dificilă, despre care se ferește să vorbească. Acum, Horia Brenciu are o familie superbă alături de Alice Dumitrescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A crescut într-o familie săracă, iar mama lui a murit când el avea 11 ani. Horia Brenciu a vorbit despre aceste detalii din copilăria lor.

Horia Brenciu: „Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani'

„Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc, eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina', a spus Horia la Vorbește lumea.

images-1-6images-1-6

Întrebat despre cum a depășit pierderea mamei sale la o vârstă atât de fragedă, Horia spune: „Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă'. „Șocul pierderii tatălui meu a fost cel mai puternic pentru că aveam o relație foarte puternică cu el. Dacă spunem că viața este cel mai bun profesor, fiecare copil este cel mai bun profesor pe care poți să îl ai', mai mărturisește artistul, referindu-se la copiii lui, potrivit Unica.

Acum are o familie superbă

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 14 ani, cu Alice Dumitrescu, iar împreună cresc patru copii, de care se simt tare mândri!

În ceea ce o privește pe partenera lui, solistul în vârstă de 48 de ani susține că o admiră extrem de tare: „Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…', a spus Horia Brenciu pentru avantaje.ro.

Citește și: Cum a reacționat Bianca, de la Puterea Dragostei, când l-a văzut pe Livian cu noua iubită:„Îl iubesc și o recunosc’

Vedeta de la PRO TV recunoaște că e gelos, însă spune că nu prea se ceartă cu soția sa, în casă domnind „zâmbetele, chiotele și îmbrățișările', iar după o relație de atât de lungă durată subliniază că încă mai au lucruri de descoperit unul la celălalt: 

„Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat'.

Citește și: Reguli noi la Oscar.’Cel mai bun film’ trebuie să includă persoane de culoare sau LGBT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton