Hobby-ul secret al lui Kate Middleton a fost dezvăluit! E cea mai bună metodă antistres, în izolare

 Oana Pantazi
.

În special cei care au copii au înțeles, în contextul pandemiei de coronavirus, ce înseamnă să-ți distrezi micuții în casă fără să experimentezi o cădere nervoasă… Dar Kate Middleton are soluția și pentru adulți, una extrem de relaxantă și la îndemâna tuturor. Iată care este hobby-ul Ducesei de Cambridge!

Kate Middleton a studiat Istoria Artei la facultate, așadar era de așteptat să aibă înclinații spre acest domeniu, ceea ce e perfect adevărat. Kate este atrasă și de fotografie, și de pictură, dar, fiindcă timpul ei este extrem de limitat, soția Prințului William și-a ales un hobby mai puțin solicitant și la îndemâna tuturor… Hobby care a fost dezvăluit recent – este vorba despre cărțile de colorat pentru adulți, care, de câțiva ani, sunt la modă și la noi.

Johanna Basford, autoare a cestui gen de cărți, care a vândut nu mai puțin de 21 de milioane de exemplare, este cea care a făcut dezvăluirea. Cel care i-a povestit că Ducesa de Cambridge este pasionată de cărțile de colorat pentru adulți este chiar Prințul William, pe care autoarea l-a întâlnit la Palatul Buckingham, atunci când a medaliat-o cu Ordinul Imperiului Britanic.

Kate Middleton adoră să coloreze

Johanna a spus că a fost uimită atunci când Prințul William i-a mărturisit pasiunea lui Kate pentru cărțile de colorat.

„Mi-a spus că soția lui iubește cărțile mele și colorează. Kate e de-a noastră! Acum mi-e foarte clar. De ce n-ar face-o? O mamă ocupată, care, îmi imaginez, are parte de mult stres încercând să crească și să protejeze o familie”, a spus Johanna. Și, într-adevăr, oricât de amuzantă ar părea ideea, aceste cărți au un efect terapeutic excelent.

Deși pare o joacă de copii, psihologii ne asigură că această îndeletnicire ne ajută nu doar să ne relaxăm și să scăpăm de tres, ci și să ne folosim din plin creativitatea, detașându-ne astfel de grijile cotidiene. Și cum în această perioadă cei mai mulți dintre noi stau deja în casă de ceva vreme, cărțile de colorat se pot dovedi o soluție excelentă pentru petrecerea timpului în mod plăcut. În plus, în această activitate pot fi atrași cu succes și cei mici. La Kate, cel puțin, a funcționat perfect.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton