Hashtag-ul zilei: #uitecinedanseaza

 Popescu Alexandra
.

Hashtag-ul zilei vine de la Antonia. Vedeta este concurentă în show-ul de dans, „Uite cine dansează', așa că a postat o fotografie pe Instagram la care a adăugat și hashtag-ul #uitecinedanseaza.

De la 20:30 #Uitecinedanseaza la @protv_romania! Am emoootiiii! Va pup, #Antoholix ❤

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on


În această seară, la Pro TV, începe „Uite cine dansează', o emisiune de dans concurs din care vor face parte numeroși artiști din România, printre care și Antonia și Alex Velea. Deși sunt iubiți, aceștia vor fi, de această data, adversari pe scenă.

Cum mai este puțin și frumoasa cântăreața va trebui să le demontreze juraților că este cea mai bună, aceasta i-a pregătit pe fani cu o fotografie pe Instagram în care poartă o rochie neagră, cu franjuri, spartă pe un picior.

De la 20:30 #Uitecinedanseaza la @protv_romania! Am emoootiiii! Vă pup, #Antoholix', a scris artista în postarea sa. Fanii au avut numai mesaje de sușinere pentru Antonia.

Suntem foarte curioși să vedem care este mai bun dintre Antonia și Alex Velea, mai ales că și Alex este un dansator excelent și asta am văzut în videoclipurile lui, dar și în spectacole.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton