Hannelore şi Bogdan, întâlnirea finală de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan este şocat de comportamentul concurentei

 Pirvu Cristina
.

Hannelore şi Bogdan se revăd după ce timp de peste 20 de zile au stat separat, pe Insula Iubirii. Ea este dornică să îi vadă, iar el nerăbdător să afle de la ea adevărul: s-a îdrăgostit sau nu de Andi?

Concurenta abia aşteapta să îşi revadă iubitul, viitorul soţ la vremea aceea. La întâlnirea finală îi sare în braţe, dornică să îl sărute, să îi spună cât dor a acumulat zilele în care au fost despărţiţi. Se pare că Bogdan nu are aceleaşi sentimente. Pe baza imaginilor văzute, el vrea să ştie dacă Hannelore simte ceva pentru Andi. S-au comportat uneori ca doi iubiţi, iar Bogdan vrea adevărul. Este mai mult decât o prietenie?

La confruntare, Hannelore  trebuie să dea explicaţii pentru aproprierea de Andy, dar și pentru momentele în care a încercat să nege totul și s-a încurcat în minciuni, aruncând cu noroi în bărbatul care i-a fost alături: „Să înţeleg că relaţia noastră ia sfârşit aici, nu va mai fi nimic?', a întrebat cu lacrimi în ochi Hannelore.

Bogdan vrea ca iubita lui să îşi asume totul, să recunoască că nu s-a comportat cu Andi ca şi cu un prieten.

https://www.youtube.com/watch?v=clwLDdAEd0U

Deşi Bonfire-ul dintre cei doi începe noaptea, în clipul de prezentare pare să fi trecut ore bune, afară luminându-se, timp în care Hannelore se încurcă în minciuni și declară că este tot confuză. „Şi acum mai eşti confuză? Este pentru prima dată, de când prezint emisiunea asta, când mi se întâmplă aşa ceva. Doamne!', mărturiseşte prezentatorul, epuizat.


Citeşte şi:

Cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Ar putea concura lejer ca 'ispită' la Insula Iubirii!

Răzvan de la 'Insula iubirii', atac la un alt concurent. Ce cuvinte grele i-a adresat lui Ionuț: 'Nu mi-am dat seama ce caracter ai'

Hannelore face mărturisiri din culisele Insula Iubirii, după căsătoria cu Bogdan!

E unul dintre cele mai urmărite personaje de la Insula Iubirii și pe bună dreptate. Hannelore, tânăra sexy care-și câștigă banii din show-uri pentru copii în care joacă rol de ursitoare, atrage atenția la fiecare pas. Azi, a acordat primul interviu și face mărturisiri extrem de interesante din culisele Insula Iubirii. După căsătoria cu Bogdan, blonda a declarat: „Andi a fost singura persoană care nu m-a lovit'. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton