Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine dintre Brad Pitt și Ben Affleck e mai bun la pat: "Dumnezeu să o binecuvânteze pe JLo și tot ce primește acolo!"

 Oana Pantazi
.

Gwyneth Paltrow a vorbit recent despre foștii ei iubiți Brad Pitt și Ben Affleck, dar a fost pusă în încurcătură când a fost întrebată care dintre ei este mai bun la pat. Actrița a recunoscut că între ea și Brad a existat o chimie incredibilă, dar, pe de altă parte, și că Ben este un amant priceput…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitată la podcastul Call her Daddy, superba Gwyneth Paltrow a fost provocată de Alex Cooper, gazda show-ului, să răspundă la o întrebare care a făcut-o să roșească. Inițial, actrița a fost întrebată care dintre foștii ei iubiți – Brad Pitt sau Ben Affleck – sărută mai bine și nici aici nu i-a fost ușor să se decidă, însă întrebarea care a urmat a pus-o complet în dificultate pe actriță.

AVANT PREMIERE DE „IRON MAN 3”AVANT PREMIERE DE „IRON MAN 3”

Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine dintre Brad Pitt și Ben Affleck e mai bun la pat

Alex Cooper, gazda podcastului, a întrebat-o pe Gwyneth Paltrow direct: „O să jucăm un joc… Brad sau Ben?'. Crezând că doar în asta constă și că are de ales la modul general, actrița a răspuns „Brad' fără să ezite, dar acesta era doar începutul. „Cine sărută mai bine?', a venit și a doua întrebare.

„Lăsați-mă să mă gândesc! Doamne, trebuie să îmi amintesc atât de departe în timp… Amândoi sărutau bine', a mărturisit Paltrow, confrom Fox News.

Citește și: Gwyneth Paltrow a pozat complet goală, la 48 de ani! Ce dietă ține pentru un trup perfect: are câteva produse interzise

Citește și: Cum a afectat-o pe Ramona Păuleanu nașterea prematură a gemenilor: „Am refuzat să mă gândesc că aș putea să nu-l mai am, deși mureau copii în fața ochilor mei / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite, românul care deține un restaurant cu o stea Michelin, în Italia: „Gătesc de la 8 ani’

Apoi, a venit și cireașa de pe tort, întrebarea care a făcut-o pe Gwyneth să roșească instantaneu.

„Cine era mai bun în pat?', a întrebat-o Cooper. „Este foarte greu… Este foarte greu, pentru că… Brad era un fel de chimie majoră, dragostea vieții mele… la vremea respectivă', a explicat Gwyneth Paltrow. „Iar Ben era excelent din punct de vedere tehnic', a spus ea râzând. „Nu-mi vine să cred că fiica mea ascultă asta… Roșesc?'. „Dumnezeu să o binecuvânteze pe J.Lo și tot ce primește acolo!', a mai spus actrița.

Gwyneth Paltrow, despre Brad Pitt: „A fost mare, mare dragoste la prima vedere”

Apoi, Gwyneth Paltrow s-a confesat în cadrul podcastului, mărturisind că ea și Brad au trăit o poveste de dragoste estraordinară.

„L-am întâlnit pe Brad Pitt pe platoul de filmare al peliculei Seven și cred că aveam doar 22 de ani la acea vreme… toată lumea știa că este cel mai frumos star de cinema din America… ne-am salutat pe platou și a fost mare, mare dragoste la prima vedere. A fost o nebunie', a spus actrița.

Brad a cerut-o în căsătorie pe Gwyneth când aceasta avea 24 de ani, dar actrița a rupt logodna pentru că i s-a părut că era prea tânără… Ulterior a povestit că această decizie i-a frânt inima.

După Pitt, ea s-a iubit cu Ben Affleck aproape trei ani, din 1997 până în 2000, dar nici relația cu el nu a mers.

Gazda podcastului a continuat jocul provocând-o pe actriță să spună „cine a fost mai romantic', „mai predispus să te facă să râzi' și „un actor mai bun?'.

Brad Pitt a câștigat atât la categoria „mai romantic', cât și la „un actor mai bun'.

„Amândoi sunt atât de talentați… Ben este un scriitor și un regizor grozav. Dar, dacă probabil ar trebui să spun doar actor, Brad, dacă te gândești la toate rolurile diferite pe care le-a făcut', a mai spus Gwyneth.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton