Gwen Stefani se reinventează constant

 Florentina Liutic
.

După un mariaj de 13 ani, are o nouă relație cu unul dintre colegii săi de la emisiunea ,,The Voice” și a revenit cu un nou single despre care vorbește toată lumea.

 

gwen

 

ARE UN SIMȚ ESTETIC DEZVOLTAT: Cântăreața a fost printre cei 19 desig­neri aleși să recreeze cele­brii pantofi roșii cu rubine purtați de Dorothy în ,,Vrăjitorul din Oz pentru a celebra cea de-a șaptezecea aniversare a faimosului film. Mai mult, ea s-a aflat aproape an de an în lista celor mai bine îm­brăcate vedete.

 

ARE PROBLEME CU GREU­TATEA: Vedeta admite că ține di­ete încă din clasa a șasea. Totodată, atunci când a fost însărcinată cu fiul ei cel mare, Kingston, și-a dorit să se mențină în formă și a făcut sport până aproape de naștere. ,,Am plâns în timpul ultimei mele ședințe, spuneam întruna că nu mai pot respira, că nu mai pot continua. Mă tot întrebam ce naiba fac. Toată viața a trebui să mă antrenez din greu pentru a mă menține în formă.

 

A COCHETAT CU ACTORIA: Cariera ei în cinematografie a de­butat cu filmul ,,Aviatorul, în care a jucat rolul lui Jean Harlow. Mai mult, ea a avut și o scurtă apariție în ,,Zoolander. De asemenea, Gwen mărturisește că este inspirată de musi­caluri precum ,,Evita, ,,Sunetul mu­zicii sau ,,Annie.

 

COMPUNE PIESE INSPIRA­TE DIN DESPĂRȚIRI: Dacă una dintre cele mai populare piese No Doubt, ,,Don’t speak, a fost inspirată de despărțirea ei de Tony Kanal, unul dintre membrii trupei, acum, cel mai nou single al ei, ,,Used to love you, exprimă cel mai bine sentimentele ei despre divorțul de Gavin Rossdale, după o căsnicie de 13 ani. În video­clip vedeta se exteriorizează și, la un moment dat, chiar începe să plângă. ,,Este totul foarte real, declară Gwen Stefani despre clip.

 

A ȚINUT SECRETĂ NOUA SA RELAȚIE: După ce zvonurile despre faptul că și-ar fi refăcut viața senti­mentală au circulat o perioadă, Gwen a recunoscut că are o relație cu unul dintre jurații ,,The Voice, Blake Shelton, care a divorțat de soția sa, Miranda Lambert, în luna iulie. Cei doi flirtează chiar și în timpul emisiu­nii și vorbesc des despre muzică. ,,Se pare că acest cowboy este foarte feri­cit în acest show, cu toții ne distrăm foarte mult, povestește Gwen despre Blake.

 

A SCRIS UN NOU ALBUM ÎNTR-UN TIMP RECORD: Cântăreața a lucrat intens pentru cel de-al treilea album solo din cari­era sa, pe care l-a terminat în doar opt săptămâni. ,,Sunt mereu gră­bită și vreau să scot o piesă imediat ce este gata. Totodată, ea a reluat seria de concerte și, imediat după divorț, a decis să schimbe show-ul din reprezentațiile sale: ,,acum mi se întâmplă foate multe lucruri fru-moase și toate se învârt în jurul muzi­cii, mărturisește cântăreața.

 

SILVIA CÎMPEANU Foto NORTHFOTO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton