Gluma care l-a făcut pe Remus Iosub câștigătorul iUmor: ”De unde credeți că vine Dana Budeanu?”

 Calin Maria Bianca
.

Gluma cu care Remus Iosub, câștigătorul iUmor, a primit 20.000 de euro. Duminică, 4 decembrie, a avut loc marea finală de la râvnitul show TV, 'iUmor'. Ei bine, mulți s-au zbătut pentru a fi câștigători, însă doar unul a reușit să cucerească atât publicul, cât și jurații. Acesta a fost nimeni altul decât Remus Iacob. Comediantul care a pus mână pe premiul de 20.000 de euro a pregătit un moment umoristic plin de subînțelesuri și a ironizat mai multe nume mari, printre care și Dana Budeanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În finala de ieri de la iUmor, 13 concurenți rămași au dat tot ceea ce a avut mai bun și au pregătit intens clipe pline de amuzament. Pe scenă au avut loc 13 momente de stand-up, susținute de către Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Ivan Liulenov, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu și Tudorel Popa. Totuși, doar unul a fost marele câștigător.

iumor-9iumor-9

Da! Remus Iosub a reușit să cucerească pe toată lumea cu momentul său. Încă de la început, a creat personajul Ramore, un „bombardier de București, pe care l-a dus până la final cu brio. Comediantul și-a intrat foarte bine în rol încât până și juriul s–a întrebat dacă este doar o interpetare pe scenă sau chiar realitatea.

Citește și: Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Citește și: Mihai Petre, jurat în semifinala „iUmor'. Reacția neașteptată a Deliei:'Nu mai pot cu atâta perfecțiune, îmi vine să…'

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă:'Am bruscat-o puțin'

Gluma cu care Remus Iosub, câștigătorul iUmor, a primit 20.000 de euro

Ei bine însă, și-a jucat rolul de bombardier ca la carte, însă în finala de la iUmor nu a mai făcut asta. Lucrurile au luat o altă întorsătură și de la rolul de bombardier a ajuns să-i ironizeze pe aceștia. Remus Iosub i-a ironizat pe „bombardieri, despre care, spune el, se regăsesc tot mai mult în societatea noastră, atât de bine, încât jurații nu au avut vreun reproș sau vreun comentariu.

Ești foarte bun, nu mă așteptam. E cea mai mare surpriză., a spus Delia care a fost cu adevărat impresionată de numărul lui de stand-up comedy.

Care a fost momentul lui Remus Iosub

Acum, după ce am dezvăluit faptul că Remus Iosub a încântat pe toată lumea și nimeni nu a avut nimic de zis, trebuie să vedeți și numărul pe care l-a avut. Dacă în prim plan a ironizat bombardierii, mai târziu a ales să spună câte ceva și despre unele nume din showbiz-ul românesc. Pe listă s-a numărat chiar Dana Budeanu, care și ea la rândul ei ironizează bombardierii.

Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?, a spus câștigătorul iUmor în debutul momentului său.

Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?, și-a încheiat Remus Iosub numărul din finala iUmor.

Remus Iosub a câștigat suma de 20.000 de euro

Din cei 13 finaliști rămași, Remus Iosub a cucerit inima tuturor. A stârnit hohote de râs atât pe scenă în fața juraților, cât și în fața micilor ecrane. Telespectatorii și-au ales câștigătorul, astfel că numeroasele voturi s-au îndreptat direct către Remus Iosub care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro. A primit mii de felicitări și aplauze, mai ales că în lumea comediei avea 'antrenament' doar pe TikTok.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton