Globurile de Aur – Cea mai aşteptată şi strălucitoare gală de la Hollywood înainte de Oscar!

 Florentina Liutic
.

Sezonul marilor premii de la Hollywood se deschide în această noapte cu unul dintre cele mai aşteptate momente: Gala Globurile de Aur, ediţia a 74-a, eveniment urmărit cu mare interes deoarece este considerat în fiecare an o adevărată repetiţie pentru Premiile Oscar.

 

Acordate începând cu 1994, premiile Globurile de Aur pentru film si televiziune sunt anunţate în urma unei selecţii realizate de peste 90 de jurnalişti, membri ai Asociatiei presei străine de la Hollywood ((HFPA).

 

Farmecul Hollywood-ului va fi în aceasta noapte la cote ridicate în cadrul ceremoniei pline de strălucire găzduite de comedianul Jimmy Fallon, care va fi susţinut de numeroase vedete care vor urca pe scenă pentru a prezenta unele dintre cele mai dorite premii: Leonardo DiCaprio, Drew Barrymore, Steve Carell, Matt Damon, Viola Davis sau Nicole Kidman.

 

Seara de gală, la care divele vor străluci în rochii create de marii designeri şi la care va curge multă şampanie se va desfaşura la hotelul Beverly Hilton şi va fi precedată de unul dintre cele mai urmărite momente: defilarea celebrităţilor pe covorul roşu.
Anul acesta 3 filme sunt considerate favorite pentru a-şi adjudeca unele dintre cele mai importante distincţii: comedia muzicala „La la land', o poveste de dragoste care topeşte inimi dintre un cântăreţ de jazz (Ryan Gosling) şi o actriţă aflată la începutul cariei (Emma Stone) cu 7 nominalizări, urmat de filmele „Moonlight şi „Manchester by the Sea, cu 6, respectiv 5 nominalizari.

 

Dacă nominalizaţii trăiesc la această oră mari emoţii în aşteptarea galei, un lucru este sigur: actriţa Meryl Streep, câştigătoare a 8 Globuri de Aur şi nominalizată din nou în acest an pentru rolul Florence Foster Jenkins, va fi răsplătită cu Premiul Cecil B. DeMille, care îi răsplăteşte cariera de excepţie.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton