Giulia a lansat videoclipul „Ochii tăi”

 Florentina Liutic
.

Giulia întâmpină această primăvară lansând melodia„Ochii tăi', piesă care aduce o schimbare de imagine, dar şi de stil pentru artistă.

 

„Ochii Tăi este un remake al  unei piese celebre a artistei Elena Cârstea, pe care Giulia adora să o asculte de mic copil.

 

Timp de o săptămână, Giulia şi-a închis reţelele de socializare şi a renunţat la orice tip de  comunicare cu fanii săi. Decizia ei însă a fost luată tocmai pentru a-i surprinde pe aceştia  cu veşti muzicale proaspete, dar şi pentru că a pregătit, alături de echipa ei, un  amplu proces de rebranding!

 

12809527_10154107942749101_8234901788386755999_n

 

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, versurile fiind scrise de Elena Cârstea şi Felicia Donose.

 

„Trec prin cea mai frumoasa si creativa perioada din viata mea si simt ca acum e momentul sa impart tot ceea ce simt cu cei care imi asculta muzica. „Ochii tai” e o piesa de care sunt profund legata mai ales emotional. Sunt foarte  recunoscatoare lui Feli Donose si Serban Cazan pentru ca mi-au oferit ocazia sa cant aceasta melodie. Sunt fericita  sa cant refrenul unei piese atat de iubite si sunt coplesita de increderea pe care mi-a acordat-o o artista pe care o admir, Elena Carstea.”, declara Giulia.

 

Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un puternic touch glamouros şi influenţe  specifice anilor 90, cu o regie semnată de Bogdan Daragiu.

 

Noua imagine a Giuliei este fresh, sexy, misterioasă, dar puternică şi cu o atitudine care aproape dezarmează. Pentru videoclip, echipa care s-a ocupat de imaginea artistei a fost formată din stilistul Cătălin Vălean, make-up artistul Andra Manea şi  hairstilistul Florin Noje.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton