Giovana și Sese de la Mireasa s-au logodit. Cum a reacționat mama concurentei

 Miniosu Alexandra
.

Giovana și Sese de la Mireasa s-au logodit. Concurentul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe iubita lui în cadrul show-ului de la Antena 1. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, pe yacht, unul la care blondina nu s-a așteptat nicio secundă. Iată cum a reacționat mama participantei! Femeia nu și-a mai putut controla emoțiile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Giovana și Sese de la Mireasa s-au logodit. Astfel, cei doi concurenți au mai făcut un pas important în relația lor, fiind convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt. Concurentul a cerut-o în căsătorie într-un cadru cu adevărat inedit și romantic, pe un lac luxos, în timpul unui date petrecut în afara casei Mireasa, în care locuiesc de luni bune.

sese-giovana-logodit-1sese-giovana-logodit-1

Recent, Giovana și Sese au avut parte de o ieșire mult așteptată, în afara casei Mireasa. La date, declarațiile de iubire au curs pe bandă rulantă între cei doi îndrăgostiți și și-au făcut și noi planuri de viitor împreună. De asemenea, nici surprizele nu au lipsit. Concurentul a organizat totul fără ca iubita lui să se aștepte la ceea ce avea să urmeze.

Citește și: Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa:”În exclusivitate vă spun că…”

Citește și: Simona Gherghe, scandal de proporții în direct, la Mireasa:'Îți dai seama cât ești de absurdă, mă femeie, mă?'

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva':'Am zis gata, stop, până aici'

Citește și: Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani. Soția artistului, devastată de durere:'Împart pachete cu mâncare'

Giovana și Sese de la Mireasa s-au logodit

Giovana și Sese au ajuns apoi pe un yacht, moment în care tânăra a fost luată complet prin surprindere. Iubitul ei a cerut-o de soție, iar ea a răspuns cu un mare și clar „DA', fără să-l lase să aștepte prea mult.

„Inima mea frumoasă. Te-aș privi întruna', i-a spus Sese de la Mireasa Giovanei, în timp ce se bucurau de un picnic pe plajă, scrie a1.ro.

Giovana l-a complet imediat, spunându-i lui Sese: „O să mă privești întruna toată viața'.

De asemenea, nici răspunsul lui nu a întârziat să apară: „Și nu o să mă plictisesc niciodată făcând asta', urmat, bineînțeles, de replica Giovanei: „Mă porți în suflet oricum, mereu'.

Pe lângă frumosul inel, Giovana a primit din partea iubitului său, Sese, și un buchet uriaș de flori, cu 101 de trandafiri albi și unul roșu în mijloc. După momentul romantic, cei doi îndrăgostiți au primit felicitări, atât din partea concurenților Mireasa, cât și din partea familiei.

Cum a reacționat mama concurentei

Mama Giovanei a intrat în direct, în cadrul emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii', pentru a-i felicita pe cei doi amorezi. Femeia nu a reușit să lege prea multe cuvinte, emoțiile fiind mult prea mari. La un moment dat, aceasta nu și le-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi de fericire. Cea care a liniștit-o a fost Gabriela Cristea, spunându-i că e o veste bună. Sese și Giovana urmează să ajungă în fața ofițerului de stare civilă pe data de 18 iulie.

„Felicitări, vă doresc să fiți fericiți cum sunteți acum', le-a spus mama Giovanei celor doi concurenți, conform sursei citate.

Și Perneș și Sabrina s-au logodit

Perneș, un alt concurent de la Mireasa, a fost primul care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Sabrina. Sabrinei. Concurenta a acceptat fără să stea pe gânduri și imediat a făcut și primele declarații despre unul dintre cele mai fericite momente din viața ei.

Perneș a pregătit totul până la ultimul detaliu. A luat-o pe Sabrina și au mers departe de casa Mireasa, acolo unde s-au relaxat și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Se pare că concurentei i-ar fi trecut prin cap că o să fie cerută în căsătorie, dar a crezut că nu acesta este momentul.

„Atunci când am ajuns acolo, cumva.. Nu știam exact că asta o să facă, dar m-am gândit cumva, pentru că și atmosfera de așa natură, nu era unde mi s-a zis că o să merg, deja dădeau cu virgulă multe lucruri, dar n-am crezut că o face. Oricum aș fi zis da, nu se punea problema, dar nu știi cum să reacționezi într-un moment din ăsta', a mărturisit Sabrina emoționată.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton