Gina Pistol și Smiley, prima vacanță cu Josephine. Cu ce alt cuplu de vedete au plecat în Florența

 Oana Pantazi
.

Smiley, Gina Pistol și Josephine au plecat în prima lor vacanță în trei, alături de micuța Josephine. Au însă și companie, fiind însoțiți de Mihai Petre, Elwira și fiicele lor. Iată cum se distrează cu toții la Florența!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Smiley, Gina Pistol și micuța Josephine au plecat în prima lor vacanță în trei, și nu oriunde, ci în Italia. Cei trei sunt însoțiți de Mihai Petre și familia lui, între Smiley și fostul său coleg de la Românii au talent legându-se în timp o frumoasă relație de prietenie. Chiar dacă Josephine are doar 5 luni, părinții ei au decis că este timpul pentru prima ei vacanță de familie, și nu oriunde, ci în Italia.

la-coadala-coada

Smiley, Gina Pistol și Josephine, prima vacanță în trei

Smiley, Gina Pistol și Josephine trăiesc în aceste zile experiența primei vacanțe, alături de prietenii lor Mihai Petre, Elwira și cele două fiice ale lor. După cum se vede în fotografiile postate de către de cei doi prieteni pe conturile lor de socializare, ambele familii se distrează de minune. Asta cu atât mai mult cu cât Smiley și Mihai sunt ambii tați de fete. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze amuzante, dar și emoționante – poza în care Smiley și Mihai împing de cărucioare făcând deliciul fanilor din social media.

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1: „O să mă întorc la filmări…”

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya: „E greu să știu că nu se simte bine și nu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: „Au decis să schimbe puţin strategia”

De altfel, artistul și-a surprins fanii cu mai multe postări din vacanță pe InstaStory, publicând și o imagine cu interminabilele cozi de la restaurantele stradale, iar mai apoi una în care el, Mihai și partenerele lor de viață se înfruptă din niște sendvișuri apetisante.

„Italienii iau mâncarea în serios. Cozi la mâncare ca pe vremuri. Parcă mă lovește nostalgia', a scris Smiley, amuzat.

Spre dezamăgirea fanilor, nici de data aceasta micuța Josephine nu apare în nicio poză, așa că vor mai avea de așteptat până vor face cunoștință cu fiica celebrului cuplu.

Smiley și Gina nu-și expun fiica pe Instagram

Smiley, Gina, Pistol și Josephine sunt acum în prima lor vacanță în trei și, deși fanii așteptau cu nerăbdare instantanee în care să apară și chipul micuței, părinții micuței s-au ținut de cuvânt. Nu o dată, Gina Pistol, în urma insistențelor fanilor, a explicat de ce preferă să nu arate chipul fetiței sale în social media. De altfel, atât ea, cât și Smiley au avut probleme, de-a lungul timpului, cu persoane care i-au hărțuit și chiar amenințat pe conturile de socializare.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a explicat Gina Pistol, pe contul ei de Instagram, după ce fanii i-au cerut să le-o arate pe Josephine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton