Gina Pistol și Smiley, nerăbdători ca fetița lor să vină pe lume. Deja i-au amenajat camera

 Lupescu Anca
.

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți și sunt în culmea fericirii! Cei doi au vorbit într-un vlog despre venirea pe lume a micuței și despre vestea că vor deveni părinți. În timp ce Smiley este convins că îi va face toate poftele micuței, Gina speră să fie prietene bune, însă cu anumite limite, recunoscând că va trebui să își ia rolul de părinte în serios.

CITESTE TOATA REVISA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În același vlog, cei doi au povestit că urmează să facă niște schimbări la casa în care locuiesc pentru a o primi pe micuță. Cum era normal, pentru că Gina este la jumătatea sarcinii, tăticul responsabil s-a și apucat de treabă.

Însărcinată în trimestrul al doilea, prezentatoarea de la Chefi la cuțite le-a arătat fanilor o parte dintre lucrările care se fac pentru amenajarea camerei copilului.

Gina Pistol le-a arătat fanilor lucrările pentru camera copilului

'Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți nivelul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit', spune Gina Pistol.

Ea a arătat lucrările care se fac acasă la ea și a vorbit despre Gosha, motanul ei devenit faimos deja pe Instagram.

Poftim privire! Iubesc animalele de când mă știu, iar pentru mine acasă a însemnat întotdeauna și un suflet blănos sau penos ? Gosha aka gogoșica, reginu, prințesu…', a scris Gina Pistol.

Gina Pistol a rămas însărcinată, deși medicii îi dădeau șanse minime

Gina se află în trimestrul al doilea de sarcină. Recent, ea a făcut o vizită la medic pentru o ecografie. Smiley și iubita lui au auzit inima bebelușului bătând, semn că sarcina decurge ca la carte.

Prezentatoarea se bucură de această perioadă din viața ei, mai ales că este ceva destul de rar, pentru că medicii i-au spus că nu va putea face copii.

gina-pistol4gina-pistol4

 'În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!', scria Gina Pistol, atunci când a fost convinsă că totul este în regulă.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub:„Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Alexandra Dinu la 16 ani după ce a părăsit România.Fosta soție a lui Adrian Mutu are 39 de ani și nu s-a schimbat deloc

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta:„Nici nu știe ea cât de mult semănăm/ EXCLUSIV

Smiley a recunoscut că va fi un tătic sensibil și că va deveni o victimă sigură în fața fetiței sale. El a spus că speră să fie o figură autoritară, însă șansele ca asta să se întâmple sunt destul de mici și o recunoaște și artistul.

 „M-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat. Nu știu, tații de fete devin cumva foarte sensibili la fete. Adică e foarte greu sa îi refuzi ceva, ești victimă totală. Tații de fete practic sunt victime totale. Sper totuși să nu fiu o victimă totală, să pot să fiu și o figură autoritară', a mai spus Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton