Gina Pistol s-a rugat zilnic, când era însărcinată cu fiica ei, Josephine: „Doar pentru asta aveam voie să mă ridic din pat”

 Raiciu Adriana
.

Gina Pistol s-a rugat zilnic, când era însărcinată cu fiica ei, Josephine. Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri la noi. Recent, cei doi au fost invitați la un podcast și au vorbit despre importanța credinței, dar și cum au trecut peste greutăți cu ajutorul acesteia. Iată declarațiile făcute de îndrăgitul cuplu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol s-a rugat zilnic, când era însărcinată cu fiica ei, Josephine. În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a primit o veste de-a dreptul cutremurătoare de la medici. Aceștia i-au spus că are șanse de 0,1% să facă un copil. Ei bine, simpatica prezentatoare a început să caute ajutor în altă parte și s-a conectat mult mai mult cu Dumnezeu. Astfel, după o perioadă în care a tot încercat să rămână însărcinată, a reușit să vadă pe testul de sarcină două liniuțe și anul trecut a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

78747874

Recent, cei doi îndrăgostiți au fost invitați la un podcast și au vorbit, printre altele, și despre puterea credinței și cât de mult i-a ajutat Divinitatea în cele mai dificile momente. Iată declarațiile făcute de Smiley și Gina Pistol!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gina Pistol:'Durere de cap, antibiotic…'

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol. Meniul care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme în doar o lună:„Nu am timp să fac mișcare’

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea’

Gina Pistol s-a rugat zilnic, când era însărcinată cu fiica ei, Josephine

Și-au dorit din tot sufletul să aibă un copil împreună, așa că atunci când medicii i-au zis prezentatoarei că există șanse extrem de mici să rămână însărcinată, aceasta a apelat la credință. S-a rugat zile la rând, iar minunea a apărut chiar atunci când se aștepta mai puțin.

Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs. Iar oamenii care spun că sunt doar vorbe goale, ar trebui să se gândească de două ori înainte să vorbească. Mi-a scris acum ceva timp un băiat pe internet, mi-a lăsat un comentariu răutăcios – ‘Cum reușești tu? Ești și netalentat și nu știu cum… Cum ai reușit tu să ai succes? Și i-am răspuns – ‘Eu mă rog în fiecare zi, poate ar trebui să încerci și tu!, a spus vedeta.

Chiar și după ce a aflat că este însărcinată cu primul copil, iubita lui Smiley nu a încetat să se roage.

Și într-adevăr așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot„, a spus Smiley.

„Mă ridicam din pat doar că să mă rog”

Prezentatoarea a mai mărturisit că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în care avea voie să meargă doar la toaletă, însă relația ei cu Dumnezeu nu s-a schimbat, motiv pentru care crede că fiica ei este o minune cu adevărat.

În perioada în care mi-a fost greu, nu aveam voie decât să merg la toaletă. Doar pentru asta aveam voie să mă ridic din pat. Și mă ridicam din pat doar ca să mă duc la baie și să mă rog. Și mi-a făcut bine”, a continuat Gina.

Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, e un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Noi am primit tot momentul și toată povestea asta și am tratat fiecare moment, și cu bune și cu rele, fix cu mare bucurie, chiar dacă am trecut prin momente de panică, nervi, supărări, le-am primit fix cu bucurie”– a completat Smiley.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton