Gina Pistol, atacată dur în timpul vacanței cu Smiley! Vedeta a făcut public mesajul jignitor

 Oana Pantazi
.

Gina Pistol trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, ea și Smiley urmând să devină curând părinți. Iată însă că simpatica blondină nu a fost scutită de momentele neplăcute nici măcar în vacanță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol este în al doilea trimestru de sarcină și trăiește cele mai fericite momente alături de Smiley, tatăl bebelușui ei. Cei doi au plecat recent în vacanță în Grecia, alături de prietenii lor, însă, pe lângă clipele de relaxare, prezentatoarea Chefi la Cuțite a avut parte, din păcate, și de niște momente neplăcute…

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Smiley este frumos, iar tu nu-l meriți'

După ce a postat un video pe contul de socializare în care se afla alături de iubitul și prietenii ei, Gina Pistol a avut parte de o surpriză neplăcută. O „admiratoare” de pe Instagram a făcut comentarii acide la adresa ei, jignind-o în cel mai urât mod.

Drept urmare, Gina Pistol a împărtășit cu fanii toată povestea, postând comentariul internautei care avea obiecții la adresa ei.

collage-gina-1024×576-1collage-gina-1024×576-1

Pe captura făcută la conversația privată, Gina Pistol a scris: Din ciclul: Doamne fere, doamna Șerbana zice așa' – Smiley este frumos, iar tu nu-l meriți'. Desigur, un mesaj plin de greșeli gramaticale, însă deloc potrivit, cu atât mai mult cu cât vedeta este și însărcinată…

Din fericire, episodul a fost repde uitat, deoarece fanii și apropiații vedetei au copleșit-o cu gânduri bune și felicitări.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: „Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză”

Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă

Smiley și Gina Pistol au plecat împreună în vacanță, iar unul dintre prietenii cuplului a suprins pe contul lui de Instagram câteva imagini cu toți patru. În unele dintre ele apare și Gina Pistol cu o rochie lungă până în pământ, vaporoasă, în care se vede clar burtica de gravidă.

Vedeta este însărcinată în al doilea trimestru și, deși nu a confirmat că este gravidă, fotografiile vorbesc de la sine.

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a mai fost suprinsă îmbrăcată cu o bluză largă ce inducea faptul că vedeta ar fi gravidă, însă acestea sunt primele poze care nu mai lasă loc de îndoială. Conform unor surse apropiate cuplului Gina Pistol și Smiley, cei doi nu ar vrea să dea prea multe detalii despre bebeluș până când Gina nu va fi sigură că sarcina ei decurge așa cum trebuie. 

Foto: Instagram, captură foto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton