Cum arată Gina Pistol la două săptămâni după ce a născut. A slăbit enorm: "Am ajuns la măsura S"

 Oana Pantazi
.

Au trecut deja două săptămâni de când Gina Pistol a devenit mamă și vedeta aproape că a ajuns la dimensiunile care au consacrat-o. După ce a scăpat de retenția de apă tipică perioadei de graviditate, Gina a scăpat de o măsură la haine…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, iar micuța Josephine Ana are deja două săptămâni. Părinții ei sunt super fericiți, iar proaspăta mămică a uitat deja de problemele cu care s-a confruntat în sarcină.

Vedeta de la Chefi la cuțite, care luase ceva kilograme pe parcursul sarcinii, pare să-și revină foarte repede, iar asta și datorită faptului că este extrem de activă.

Dieta-Gina-Pistol-operatii-introDieta-Gina-Pistol-operatii-intro

Gina Pistol a slăbit vizibil în două săptămâni

După ce a avut probleme, în timpul sarcinii cu retenția de apă, care i-a adus destul kilograme în plus, iată că, la două săptămâni după ce a devenit mamă, Gina Pistol a scăzut deja o măăsură la haine. Vedeta, care are o comunitate mare pe Instagram, a împărtășit cu fanii săi primele imagini, care demonstrează că, încet-încet, revine la măsurile inițiale.

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți: „Fata e cuminte, doarme pe muzică!'

Citește și: Emily Burghelea s-a măritat în secret. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…’

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

Vedeta s-a fotografiat într-o pereche de colanți modelatori , din mai multe poziții, pentru a dovedi cât de mult a slăbit în doar două săptămâni.

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjeria modelatoare încă din ziua a 4-a. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanții compresivi postpartum)”, a scris Gina Pistol într-un InstaStory.

Cum s-a recuperat Gina după cezariană

Recent, proaspăta mămică a vorbit pentru prima oară, pe contul personal de socializare, despre naștere. Gina Pistol s-a refăcut deja în urma operației de cezariană, însă mărturisește că, oricum, fiica ei nu-i dă timp să se gândească la nimic altceva. Din fericire, Gina beneficiază de tot concursul lui Smiley, care îi este alături în această perioadă. Ba, mai mult, fericitul tată i-a compus fiicei sale și o melodie emoționantă și a recunoscut că deja a familiarizat-o cu muzica pe Josephine.

„N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că, na, nu e ușor deloc’, le-a transmis Gina Pistol fanilor ei, de pe Instagram. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton