Gina Pistol a plâns în semifinala Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi: "M-am emoționat. Sunt..."

 Raiciu Adriana
.

Gina Pistol a plâns în semifinala Chefi la cuțite. Semifinala Chefi la cuțite, sezonul 10, a fost una extrem de emoționantă. Concurenții au izbucnit în lacrimi, după ce au văzut mesajele primite din partea apropiaților, dar și Gina Pistol a avut de transmis un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a plâns în semifinala Chefi la cuțite. Ne mai desparte doar o zi până la marea finală, atunci când trei concurenți se vor lupta pentru titlul de cel mai bun bucătar, dar și pentru premiul cel mare. Semifinală de la Chefi la cuțite, sezonul 10, a fost una extrem de emoționantă, întrucât toți participanții au primit mesaje emoționante din partea celor apropiați.

chefi-13chefi-13

De asemenea, și Gina Pistol a fost extrem de emoționată, după ce colegii i-au spus că o iubesc. Simpatica prezentatoare a izbucnit în lacrimi și a transmis un mesaj, după cele zece sezoane pe care le-a moderat.

Citește și: Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Modul inedit prin care a dat fericita veste

Citește și: Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor: „De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură…'

Citește și: Denise Rifai poartă și acum inelul oferit de Dan Bittman, în emisiunea „40 de întrebări': „Sunt flatată'

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa’

Gina Pistol a plâns în semifinala Chefi la cuțite

Iubita lui Smiley s-a arătat recunoscătoare pentru tot ce a trăit în sezonul 10 și a ținut să le mulțumească, însă emoțiile au cuprins-o și a izbucnit în lacrimi.

„Sunt foarte mândră de voi! M-am emoționant. (…) Mă bucur foarte mult că v-am avut în această aventură minunată, un sezon de nota zece. Sunteți minunați, dragii mei. Aveți emoții? Da?', a spus Gina Pistol, în emisiunea pe care o moderează. 

Când e marea finală Chefi la cuțite

A fost un sezon plin de surprize! Cu toate acestea, cel mai emoționant și mai uluitor moment al sezonului rămâne cel în care Gina Pistol va anunța cine pleacă, de fapt, acasă cu marele premiu. La fel ca în sezoanele anterioare, premiul este în valoare de 30.000 de euro.

Totodată, marea finală de la Chefi la cuțite are loc în data de 1 decembrie, joi, chiar de Ziua Națională a României.

Titus Antonescu și Lady Nosfe au fost eliminați

Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite, echipele lui chef Scărlătescu și chef Bontea pierzând câte un concurent înainte de semifinală, care va avea loc astăzi. În competiție au rămas 9 concurenți, care se vor lupta pentru marele titlu.

„E greu să ajungi în semifinală ca bucătar amator. Mă bucur foarte tare că am plecat acum și că nu am făcut ceva în semifinală pentru a pleca cu capul jos. Mi-am încheiat parcursul mândru, bucuros. Vă mulțumesc din tot sufletul! Nu pot să fiu trist’, a precizat Titus Antonescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton