Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Ce urare i-a făcut Smiley: ”La mulți ani, iubire...”

 Calin Maria Bianca
.

Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Este motiv de sărbătoare în familia Ginei Pistol. Frumoasa prezentatoare TV își serbează astăzi ziua de naștere. Știm deja cu toții faptul că se bucură de o mare comunitate în mediul online, astfel că încă de la primele ore fanii au asaltat-o cu numeroase mesaje și urări. Ei bine însă, nici partenerul ei de viață, Smiley, nu a putut să nu posteze ceva special pentru cea mai importantă femeie din viața lui, care l-a făcut tată pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol este sărbătorita zilei de astăzi. Este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV, iar astăzi a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. Fără dar și poate, se poate considera o femeie norocoasă. Pe plan profesional totul este la superlativ, iar acasă o așteaptă o fiică adorabilă și un soț iubitor, gata oricând să-i fie alături și să o susțină.

pistol8pistol8

Azi, de ziua ei, Gina Pistol a ales să fie absentă din mediul online și să se bucure de timp de calitate alături de cei dragi. Cu toate astea, nu înseamnă că fanii au uitat că este sărbătorita zilei. Inbox-u ei a fost plin de mesaje și urări încă de la primele ore ale dimineții, toți cei care o îndrăgesc aducându-i zâmbetul pe buze.

Citește și:Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la 41 de ani.A slăbit 23 de kilograme

Citește și:Ce reproșuri are Gina Pistol la adresa lui Smiley:„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut'

Citește și:Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți:”Cel mai bun exercițiu”

Citește și:Amna vine la Stand-Up Revolution:”Trebuie s-o luăm cu noi la show-uri, neapărat”

Gina Pistol a împlinit 42 de ani

Gina Pistol radiază de fericire! A împlinit 42 de ani, însă fără dar și poate vârsta este doar un număr pentru ea, fiindcă nimeni nu ar crede dacă nu ar vedea buletinul. Ce-i drept, prezentatoarea TV se bucură de o frumusețe răpitoare, fără să fi apelat la intervențiile estetice în exces. Cu siguranță azi este înconjurată de toți cei dragi și petrece așa cum știe mai bine.

Așa cum am mai spus, până acum a fost absentă din mediul online, semn că ziua de azi vrea să fie una doar pentru ea și familia ea, fără dezvăluiri din intimitate. Nici Smiley nu a postat prea mult, ci doar o urare specială de 'La mulți ani'.

'La mulți ani, iubire!', a fost mesajul lui Smiley pentru iubita lui.

Smiley și Gina Pistol au împreună o fiică

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Încă de la început au fost reținuți cu relația lor amoroasă, astfel că așa au și continuat. Expun foarte puțin în fața fanilor din intimitatea lor, mai ales de când a venit pe lumea și fiica lor Josephine. Deși crește pe zi ce trece și este dejao fetiță mare, cei doi au decis să nu o dezvăluie pe rețelele de socializare momentan. Postează diferite poze și momente cu ea, însă au grijă să-i ascundă fața. Cei trei formează o familie frumoasă, iubirea fiind cuvântul ce o pate descrie.

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți

Viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat radical de când au devenit părinți. Dacă înainte de a o avea pe fiica lor obișnuiau să iasă în oraș sau să petreacă timpul în doi, lucrurile au luat o altă întorsătură când s-a născut Josephine. Cei doi se preocupă acum de minunea pe care o au împreună și îi dăruiesc ei tot timpul lor liber, având un ritual împreună.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult’, a declarat Gina Pistol, potrivit TV MANIA.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton