Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă: "Rugați-vă pentru mine"

 Laciu Andreea
.

Gina Bradea, îndrăgita bucătăreasă în vârstă de 55 de ani, s-a operat de urgență. Este una dintre cele mai cunoscute și mai iubite vloggerițe de rețete culinare de pe internet, având un canal urmărit cu sfințenie de toți cei care își doresc să pregătească tot felul de delicatese. Este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent și cu anumite aspecte legate de viața ei personală, dincolo de partea profesională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgita bucătăreasă le-a dat însă de data aceasta o veste proastă celor care o urmăresc cu drag în mediul online. Se pare că și-a făcut niște analize, dar rezultatele au fost extrem de proaste. Organismul ei a fost mai afectat decât ar fi putut să bănuiască, după ce s-a vindecat de COVID. Ficatul a avut de suferit, iar singura soluție în acest caz a fost să se ajungă la operație.

gina-bradea-0gina-bradea-0

Gina Bradea s-a operat de urgență

În vârstă de 55 de ani, celebra bucătăreasă a ajuns pe mâinile doctorilor de la Institutul Oncologic de la Cluj. Ea le-a povestit fanilor de pe Instagram ceea ce a aflat în urma analizelor medicale. Deținătoarea canalului de Youtube „Poftă bună” le-a cerut să se roage pentru ea și pentru starea ei de sănătate.

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine. Sunt pe mâini foarte foarte bune', a povestit Gina Bradea, conform Cancan.ro.

Citește și: Marinela și Robert de la Puterea Dragostei au aflat sexul bebelușului: „Toată lumea a plâns”

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel: „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună”

Citește și: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Au fost căsătoriți timp de 54 de ani

Citește și: George Simion s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis: „Are loc o diversiune…”

Ce probleme de sănătate are

Se pare că se simțea deja rău de mai bine de un an, dar nu știa ce se întâmplă, de fapt. În cele din urmă, a decis recent să își facă un set de analize, după ce a observat că situația ei nu se îmbunătățește, ba chiar dimpotrivă. În urma acestor investigații medicale, Gina Bradea a fost de-a dreptul șocată să afle că are probleme grave atât cu ficatul, cât și cu tensiunea arterială.

Conform clipului postat pe canalul ei de Youtube, se pare că aceste afecțiuni ar fi apărut după ce s-a infectat cu coronavirus. A reușit să scape cu bine la acel moment, dar nu a realizat la timp urmările devastatoare pe care le-a avut virusul asupra organismului ei. Îndrăgita bucătăreasă a încurajat pe toată lumea să meargă la analize, ca să descopere din timp problemele de acest gen.

„O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID. Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc', a adăugat Gina Bradea. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton