Gina Bradea a fost externată din spital. Cum arată și cum se simte după operație: „Am avut o intervenție chirurgicală dificilă”

 Dumitrache Laura
.

Gina Bradea a fost externată din spital. Gina Bradea este una dintre cele mai apreciate bucătărese din România. În urmă cu câteva zile, acesata a fost operată de urgență la Institutul Oncologic din Cluj, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Astăzi, Gina Bradea și-a anunțat urmăritorii din mediul online că a fost externată din spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Bradea a fost externată din spital. Gina Bradea a fost operată de urgență în urmă cu câteva zile. Bucutăreasa a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța că nu se simte bine, motiv pentru care a suferit o intervenție chirurgicală. Aceasta ruga fanii să se roage pentru sănătatea ei, după ce a descoperit în urma unor analize că are câteva probleme de sănătate.

Gina bradeaGina bradea

În urmă cu puțin timp, Gina Bradea a postat un videoclip pe Instagram, în care le spune internauților că a fost externată din spital. Din fericire, celebra bucătăreasă se simte bine și se recuperază după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Citește și: Cine este Gina Bradea, bucătăreasa de pe canalul de Youtube „Poftă bună”.A locuit o perioadă în Italia

Citește și: Gina Bradea s-a operat de urgență. Ce probleme de sănătate are celebra bucătăreasă:”Rugați-vă pentru mine”

Citește și:Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan:„Este Versace'. L-a accesorizat cu bijuterii de lux

Citește și: Theo Rose, declarații surprinzătoare despre relația cu Anghel Damian:„Să nu se facă o comparaţie greșită'

Gina Bradea a fost externată din spital

Gina Bradea este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți maeștri bucătari din România. În urmă cu câteva zile, bucătăreasa a ajuns de urgență la spital, iar medicii au băgat-o în sala de operație. Gina Bradea și-a anunțat fanii chiar de pe patul de spital că a suferit o intervenție chirurgicală.

După mai multe zile în care nu a mai postat pe rețelele de socializare, Gina a revenit cu un nou mesaj. Bucătăreasa și-a anunțat fanii că a fost externată din spital. Aceasta a postat un clip video pe Instagram, în timp ce se îndrepta spre casă. „Dragilor, sunt foarte bine, m-am externat. Sunt în drum spre Brașov, plec acasă!”, a spus Gina Bradea.

Gina Bradea: „Am avut o intervenție chirurgicală dificilă”

Gina Bradea și-a anunțat fanii din mediul online că se simte bine și că a fost externată. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care nu a mai postat pe Instagram în ultimele zile. Bucătăreasa a suferit o intervenție dificilă și urmează să se recupereze acasă.

„Nu v-am spus nimic in ultima perioadă. Am avut câteva zile în care m-am simtit mai rău, am avut o interventie chirurgicala dificila. O sa revin in zilele urmatătoare când ajung acasă și o să mă odihnesc. Chiar dacă au circulat vești pe internet conform cărora am murit, stați liniștiți că nu există „Drac mort”. Chiar dacă sunt palidă, sunt aceeași Gina Bradea pe care o stiti, iar mama Gina revine in fortă. Voi fi foarte bine. Suntem o echipă, suntem o forță”, și-a încheiat Gina Bradea mesajul.

Gina Bradea, mesaj îngrijorător pentru fani

În urmă cu câteva zile, Gina Bradea a postat pe rețelele de socializare un mesaj îngrijorător. Aceasta și-a anunțat fanii că are probleme de sănătate și trebuie să se opereze de urgență. Celebra bucătăreasă și-a rugat urmăritorii să se roage pentru ea.

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine (n.r. – vineri) mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize.

Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație.O să fiu foarte bine. Sunt pe mâini foarte foarte bune', a scris Gina într-o filmare postată pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton