Gigi Becali, despre Daniela Crudu: „Probabil îi place și violența”

 Lupescu Anca
.

Gigi Becali a dat o declarație despre Daniela Crudu, pe vremea când aceasta era iubita fotbalistului Mihai Costea.

62108806-262108806-2
Citește și: Daniela Crudu, decizie de ultimă oră după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Fanii sunt contrariați

Daniela Crudu a fost bătută de ultimul iubit, un afacerist croat. Nu este prima oară când fosta asistentă tv are probleme în relație din cauza violenței partenerului.


Pe vremea când era iubita fotbalistului Mihai Costea, apropiații povesteau cum sportivul de la Steaua o bătea pe Daniela Crudu și ajunsese să o ardă cu țigara.

Citește și: Cine este și cum arată mama Danielei Crudu. A părăsit-o când avea 13 ani, iar la scurt timp bruneta s-a angajat dansatoare într-un club din Regie


Au avut o relație complicată și toxică, iar toți cei din jur le spuneau asta. Nici Gigi Becali nu era mulțumit de randamentul pe care îl dădea fotbalistul pe teren în acea perioadă.


Patronul clubului spunea că Mihai Costea umbla noaptea în cluburi după Daniela Crudu și o însoțea peste tot de teamă să nu îl înșele.

Citește și: Cum se simte Daniela Crudu. Tatăl ei oferă noi informații: „Toate merg spre…”


Cu toate acestea, Gigi Becali a fost surprins în mod neplăcut atunci când a auzit despre bătăile pe care le primea Crudu:


'Dacă se mai întâmplă lucrurile astea, cine face asta, va merge la puşcărie. Cine desconsideră oamenii, cine pune ţigara pe faţa unei femei sau o taie nu are ce căuta în libertate. Să meargă la balamuc, la nebuni să îi facă analizele şi dacă e nebun să stea la nebuni, dacă e sănătos să meargă la puşcărie. Dacă e femeie uşoară o laşi şi gata, nu te apuci să o baţi. Mie îmi pare rău de Cruduţa. Ea trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot. Cine ştie, ea când bea o sticlă de wiskey pe seară, probabil îi place şi violenţa', a spus Gigi Becali la o emisiune Tv, în acea perioadă.

Citește și: Reacția lui Mircea Badea, după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „Gelozia este o boală cu adevărat odioasă!'


Daniela Crudu nu a confirmat niciodată zvonurile cu privire la bătăile pe care le lua de la fotbalist, însă cei doi s-au despărțit, în final.


Acum, Daniela Crudu este din nou în atenția publicului, după ce a fost bătută de iubitul ei de origine croată.


Vedeta a sunat la 112 duminică dimineață după bătaia încasată de la iubit, însă nu a dorit să depună plângere împotriva lui. Fosta asistentă tv a fost transportată la spital, iar iubitul său este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Citește și: Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: 'Dacă nu fugeam, mă omora'
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton