Gigel Frone, schimb de replici cu Dan Badea, după apariția lui la iUmor. Ce acuzații îi aduce și cum se apără prezentatorul TV: „Se maimuțărea” / „Nu pot să imit pe cineva cu probleme”

 Oana Pantazi
.

Gigel Frone, schimb de replici cu Dan Badea, după apariția lui la iUmor. Artistul este cunoscut de o țară întreagă după ce a debutat pe scena Românii au talent. Ironizat de mulți la vremea respectivă, acesta s-a bucurat totuși de un capital imens de popularitate, devenind cunoscut, practic, peste noapte. Iată însă că acesta ar fi trăit, recent, momente dezamăgitoare la iUmor, unde a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când și-a întâlnit rivalul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gigel Frone, schimb de replici cu Dan Badea, după apariția lui la iUmor. Au trecut aproape 11 ani de când Gigel Frone urca pe scena Românii au talent și, chiar dacă la început a fost primit cu zâmbete și neîncredere, ulterior a devenit cunoscut și apreciat pentru stilul său special. Recent, artistul a fost invitat la iUmor, însă acolo a avut parte de o experiență care l-a deranjat enorm. Iar asta deoarece echipa de producție a mai avut un invitat, și anume pe Tudorel Popa, eternul său rival. Iată ce a povestit artistul!

44464632_1931742283795213_711011675276312576_n44464632_1931742283795213_711011675276312576_n

Gigel Frone, schimb de replici cu Dan Badea, după apariția lui la iUmor

Gigel Frone și Tudorel Popa, aka Omul bormașină, au fost permanent la cuțite, iar artistul a fost extrem de deranjat în momentul în care a constatat că acesta a fost invitat în același timp cu el la iUmor. La filmările care au avut loc la începutul lunii februarie, Gigel Frone a avut parte de o întâlnire neașteptată și neplăcută pentru el în același timp.

Citește și: Îl mai ții minte pe Gigel Frone de la Românii au Talent? Din ce trăiește acum și de ce locuiește la hotel

Citește și: „Am fost ușor gelos…’. Rareș Ciciovan, prima reacție după ce a anunțat că divorțează de Georgiana Lobonț:

Citește și: Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023. Este plătită mai puțin decât Carmen Grebenișan

Citește și: Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu

„M-am dus acolo și m-am trezit că l-au adus și pe Tudorel Popa, cu care am mai avut probleme, căci mereu mă imită. Și Magicianul a venit la mine să mă întrebe, cică, chipurile, că ce am cu Tudorel. I-am zis: „Dar, ce vrei să fac, să-l iau în brațe?'. L-au adus în emisiune, mi l-au pus plocon, pe scenă, m-a imitat iar, evident.

Frumos era să mă lase să îmi fac programul meu, nu mă interesa votul juriului. Eu nu am ce discuta cu Tudorel Popa, el doar turuia. Publicitatea e publicitate, dar nici chiar așa. Iar Dan Badea se maimuțărea și el pe acolo. Păi, ce prezentator ești, tu, măi? Păi, prezintă-mă ca lumea, că merit! Tu ce făceai, aveai o chitară și mă imitai și tu cum cânt, cum dansez. Eu m-am dus cu drag, ca să văd noii jurați, să ne simțim bine.

Nu mai merg la ei în emisiune, i-am și blocat pe telefon, sunt supărat pe toți de acolo! Mi l-au pus pe scenă pe Tudorel Popa, care face ca trompeta. Gata, s-a dus ce a făcut el la „Românii au talent', cândva. Eu nu sunt supărat pe Antena 1, ci pe cei de la iUmor. Am mai fost de două ori la ei, dar nu știu ce le-a venit acum.

Eu sunt artist, regizor de film, nu-s obligat să stau cu Tudorel Popa pe scenă. Se așteptau poate să fac scandal. Eu însă mi-am văzut de treaba mea, de problemele mele, am cântat, l-am lăsat și pe Dan Badea să se miștocărească. Gata, nu mă mai vedeți, asta a fost! Îmi pare rău, sănătate! Au pierdut un artist bun ca mine. N-am dormit toată noaptea, de supărare, din cauza lor', a mărturisit Gigel Frone pentru Playtech.

Dan Badea: „Nu eu l-am imitat, ci Tudorel”

Gigel Frone duce o viață de trubadur – vara cântă pe litoral, la petreceri private și diverse evenimente, locuiește la hotel și în timpul liber scrie scenarii de film. A devenit super cunoscut, este un artist consacrat, iar faptul că a avut parte de o experiență atât de neplăcută pe scena iUmor, unde s-au cam încins spiritele, nu i-a fost deloc pe plac. După acest incident, Dan Badea a venit cu partea lui de adevăr, susținând că nu a avut intenția de a-și bate joc de el, ci, dimpotrivă, a vrut să-i sară în ajutor lui Frone.

„Nu eu l-am imitat, ci Tudorel. Nu mi-aș fi permis niciodată, nu ne batem joc de oameni, niciodată nu aș face asta. Ar fi fost o glumă deplasată. Îmi pare rău să aud că nu a dormit toată noaptea, de supărare. Tudorel Popa l-a imitat, dar el imită pe oricine. Când am văzut că exagerează am zis să mergem și noi pe scenă, ca să nu iasă cine știe ce chestie. Eu nu pot să imit pe cineva cu probleme și să mi se pară apoi o glumă bună', a spus comediantul pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton