Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Îmi pare rău pentru ea, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce i s-au adus reproșuri în urma unui joc pe care l-a pierdut. Giani Kiriță și Cristi Mitrea au fost cei mai vehemenți critici ai Lidiei Buble, nemulțumiți mai ales că ea a fost trimisă la proba pe care a pierdut-o și nu altcineva din echipă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rezultatul probei cu cockail-uri nu a fost unul fericit pentru echipa Lidiei Buble, iar colegii au ținut să-i reproșeze asta. Supărată de reacția celorlalți, dar și de faptul că a pierdut și nu le-a adus colegilor râvnitul cheescake, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi.

544-1544-1

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce i-a nemulțumit pe Giani Kiriță și Cristi Mitrea

Faptul că Răzvan Botezatu a ales-o pe Lidia Buble pentru proba cu miza dublă nu l-a mulțumit pe Giani Kiriță, care i-a reproșat că nu s-a consultat cu echipa înainte de a lua o decizie.

Mai mult, fostul fotbalist i-a spus că nu are abilitățile necesare pentru a fi lider.

„N-ai nicio treabă cu liderul', i-a spus Giani Kiriță lui Răzvan Botezatu.

Lidia Buble a pierdut proba, iar colegii au ținut să-i reproșeze asta. Supărată de reacția celorlalți, dar și de faptul că a pierdut și nu le-a adus colegilor râvnitul cheescake, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi.

„Dacă eu aș fi câștigat proba astăzi, nimeni nu ar mai fi spus nimic. Ar fi fost la fel ca de fiecare dată: vai, ești cea mai tare, ești cea mai bună, bravo, tot așa, șefa noastră… Regină… Și lui Răzvan la fel!”, a spus Lidia Buble printre lacrimi.

„Îmi pare rău pentru ea, e o fată super mișto, dar nu îmi place victimizarea!”, a spus Giani Kiriță.

„Atât ai putut tu! Dacă tu, din 25 de mingii nu ai dat decât una… Îți faci tu, singură, acasă, lecțiile. Nu mai face pe victima, nu mai plânge că nu avem timp de așa ceva”, a mai spus fostul fotbalist.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat’

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite’

Citește și: Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam.S-au afișat într-o ipostază surprinzătoare

Ce li s-a întâmplat concurenților pe timpul nopții 

În jungla din Republica Dominicană, noaptea nu este atât de liniștită pe cum pare. Pe lângă insectele și vietățile care le dau târcoale, celebritățile s-au confruntat și cu nebunia găinilor primite la una dintre probe, care au rămas libere și și-au făcut de cap.

După ce au ajuns în tabăra plăcerilor, unde tricoul este portocaliu, Răzvan Botezatu și cei din echipa sa decid că le plac mai mult tricorile de culoare mov. Din acest motiv, celebritățile își provoacă adversarii să se dezbrace, iar Ruxi ia provocarea în serios, renunțând complet la tricou.

Momente tensionate între Cornel Palade și Bia Khalifa: Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă din partea unei femei”

Tensiunea dintre concurenți s-a instalat și între Cornel Palade și Bia Khalifa, cea din urmă acuzându-l pe actor că este un manipulator mincinos.

Cearta, care a început de la o oală de orez arsă, a ajuns la insulte șocante din partea creatoarei de conținut pentru adulți, care a fost mustrată de colegi că nu se cuvine să jignească un om în vârstă și un artist de rangul lui Cornel Palade.

Deși este impenetrabilă în majoritatea timpului, Bia Khalifa decide să se arate vulnerabilă în fața celorlalți concurenți și să vorbească despre abuzul suferit în copilărie din partea tatălui.

La auzul spuselor sale, concurenții rămân șocați de condițiile în care a putut să trăiască tânăra.

Plictiselii din junglă i-a căzut victimă și Cornel Palade, care a venit cu o idee ingenioasă: să-și facă un animal de companie dintr-o piatră. A botezat-o Bobiță și a început să o plimbe prin cele două tabere.

Condițiile precare din junglă și lipsa de alimente nu îi priesc lui Cornel Palade, care își îngrijorează colegii cu starea de rău. Simțind că îi scade tensiunea, actorul vrea să audă opinia unui doctor.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton